Regio

Nu zaterdag tolvrije zaterdag in de Westerscheldetunnel

ZEELAND (NEDERLAND) - Jaalijks zijn er telkens een aantal tolvrije zaterdagen voor de Westerscheldetunnel. De eerstvolgende tolvrije zaterdag is gepland nu zaterdag 26 oktober. De laatste tolvrije zaterdag van dit jaar is gepland op 23 november.   

Heel wat Zeeuwen en Vlamingen stellen hun verplaatsingen uit naar de dagen van de tolvrije zaterdagen voor hun verplaatsingen. De tolvrije zaterdag valt net samen met de start van de herfstvakantie in ons land waarbij heel wat Vlamingen richting Zeeland vertrekken voor enkele dagjes weg. Bij de vorige passages op de tolvrije zaterdagen waren er telkens tussen de 16.000 en 22.000 gebruikers.      

Bron: Foto©Rudy Vande Voorde

Bekijk Ook

BREAKING

Ook in Melle groen licht voor kermis dit weekend

MELLE - De gemeente Melle pakt van zaterdag 4 tot en met donderdag 9 juli uit met de jaarlijkse kermis. De foorhouders mogen morgen na de wekelijkse vrijdagmarkt oprijden en starten met de opbouw. 

BREAKING

Eerste kermis van het Meetjesland start morgen in Assenede

ASSENEDE - In Assenede maken ze zich op voor de kermis van dit weekend. Na groen licht van de Federale Overheid kan de julikermis nu toch doorgaan.

BREAKING

Deze middag heerlijk lunchen in Brugge

BRUGGE - Deze middag kan je in Brugge terug heerlijk lunchen in het Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan. Het is het oude ziekenhuis van toen dat werd verbouwd waarvan een ziekenzaal nu dienst doet als horecazaak.

BREAKING

Drukte op strand Blankenberge kan je al van thuis consulteren

BLANKENBERGE - Op de website van de stad Blankenberge kan je vanaf nu de drukte consulteren in de winkelststraten van de badstad maar ook op het strand.

BREAKING

Geen julifoor in Poperinge, enkel gebakkramen

POPERINGE - In Poperinge moest dit weekend de julifoor van start gaan. Foren zijn toegelaten maar voor de stad kwam de beslissing van de overheid te laat. Ze hebben wel de gebakkramen toegelaten om dit weekend in Poperinge te staan op de verschillende pleinen. 

BREAKING

Vanaf morgen vrijdag Kinepolis on Tour in Maldegem

MALDEGEM - Vanaf morgen is er Kinepolis on Tour in Maldegem. Alles vindt plaats op de weide aan de Gentweg. Er staan heel wat films op het programma tot en met dinsdag 7 juli.  

BREAKING

N9 afgesloten in Eeklo voor donderdagmarkt

EEKLO - Met de versoepeling van de maatregelen voor de markten kunnen nu meer dan 50 marktkramers staan in Eeklo. Ze staan vanaf vandaag terug in het centrum van Eeklo, zelfs nu op de N9 de weg tussen Maldegem en Gent. 

BREAKING

Gunsmoke op Apero Sundays in Mannekensvere

MIDDELKERKE - De gemeente Middelkerke pakt op zondagen terug uit met de Apero Sundays met telkens een optreden van een groep om 11.30 uur. Tijdens het optreden kunnen de aanwezigen genieten van een drankje.

BREAKING

Reddersoefeningen aan zee

KUST - Aan de kust worden tal van reddersoefeningen gehouden. Vandaag was dat het geval voor de redders in Middelkerke.  

BREAKING

Spoorwegen werken aan app om drukte op treinen te raadplegen

BRUSSEL - De spoorwegen maken werk van het maken van een app om de drukte raad te plegen op de treinen. Zo willen ze in de zomer volle treinen van en naar de kust vermijden.  

Bekijk meer gerelateerde artikels