Regio

Begin volgend jaar tien jaar markt in Lissewege

LISSEWEGE - Wekelijks op maandag is er in de voormiddag marktdag in het witte polderdorp. De markt lokt heel wat volk. Tijdens de vakantieperiodes en zomervakantie komen daar nog eens heel wat toeristen bij maar ook tweedeverblijvers die van de kust komen.    

Het is een bijzonder aangename marktdag waar je heel wat aanbod kan vinden met vlees en charcuterie van Carbonez maar ook om de twee weken de heerlijkse Noordzeevis van L' Ocean. Na de markt blijven de meeste mensen hangen in één van de horecazaken. De markt is er destijds gekomen nadat steeds meer winkels waren verdwenen. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Lunchen op het kasteel op zondag

MOERKERKE - Op zondag 22 december wordt in het Kasteel van Moerkerke een aperitiefconcert gehouden met de MG Brothers. Het gaat om een oganisatie van Hans Poupaert van Team Fever. De opbrengst gaat naar de vzw Glek. De kaarten kosten 5 euro.

BREAKING

Morgen vrijdag marktdag in Eernegem

EERNEGEM - In het centrum van Eernegem wordt morgen vrijdag de wekelijkse marktdag gehouden. Er is steeds een ruim aanbod.

BREAKING

Den Baudelo in Gent opent morgen de deuren

GENT - Na een periode van werken is de vroegere Baudelokapel terug klaar voor Den Baudelo met dertien verschillende eetstandjes met heerlijke specialiteiten. 

BREAKING

Kerstmarkt van de Windroos in Grootseminarie

BRUGGE - In het Grootseminarie in Brugge wordt op zaterdag 30 november en zondag 1 december de 24e kerstmarkt gehouden van de Windroos, een dagcentrum voor volwassenen met een meervoudige beperking.

BREAKING

Nieuwe televisiezender TV Plus trekt naar de markten

VLAANDEREN - Op de televisiezender 40 (nu Stories) komt vanaf nu zaterda de nieuwe zender TV Plus. Ze konden tal van gekende Vlamingen strikken. Sabine Goethals zal het programma Op de Stoof presenteren.  

Bekijk meer gerelateerde artikels