Regio

Oesterput Blankenberge plant initiatie oesters openen

BLANKENBERGE - De feestdagen komen er aan en dan worden heel wat oesters verorberd. Velen hebben problemen met het juist openen van oesters waarbij ze vaak in de handen snijden. 

De initiaties open en degusteren van oesters worden nog deze en volgende maand gepland. Wie interesse heeft kan contact opnemen met de Oesterput.  

Bron: Foto©Oesterput Blankenberge

Bekijk Ook

BREAKING

Morgen vrijdag avondmarkt op de Zeedijk in Wenduine

WENDUINE - Aan de kust starten de evenementen met morgen vrijdag avondmarkt op de Zeedijk van Wenduine. Je kan er terecht vanaf 17 uur.  

BREAKING

TUI vliegt vanaf morgen terug vanuit Oostende en Charleroi

OOSTENDE/CHARLEROI - De luchtvaartmaatschappij TUI Fly vliegt vanaf morgen vrijdag terug vanaf de regionale luchthavens Oostende en Charleroi. 

BREAKING

Ook in Melle groen licht voor kermis dit weekend

MELLE - De gemeente Melle pakt van zaterdag 4 tot en met donderdag 9 juli uit met de jaarlijkse kermis. De foorhouders mogen morgen na de wekelijkse vrijdagmarkt oprijden en starten met de opbouw. 

BREAKING

Eerste kermis van het Meetjesland start morgen in Assenede

ASSENEDE - In Assenede maken ze zich op voor de kermis van dit weekend. Na groen licht van de Federale Overheid kan de julikermis nu toch doorgaan.

BREAKING

Deze middag heerlijk lunchen in Brugge

BRUGGE - Deze middag kan je in Brugge terug heerlijk lunchen in het Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan. Het is het oude ziekenhuis van toen dat werd verbouwd waarvan een ziekenzaal nu dienst doet als horecazaak.

BREAKING

Drukte op strand Blankenberge kan je al van thuis consulteren

BLANKENBERGE - Op de website van de stad Blankenberge kan je vanaf nu de drukte consulteren in de winkelststraten van de badstad maar ook op het strand.

BREAKING

Geen julifoor in Poperinge, enkel gebakkramen

POPERINGE - In Poperinge moest dit weekend de julifoor van start gaan. Foren zijn toegelaten maar voor de stad kwam de beslissing van de overheid te laat. Ze hebben wel de gebakkramen toegelaten om dit weekend in Poperinge te staan op de verschillende pleinen. 

BREAKING

Vanaf morgen vrijdag Kinepolis on Tour in Maldegem

MALDEGEM - Vanaf morgen is er Kinepolis on Tour in Maldegem. Alles vindt plaats op de weide aan de Gentweg. Er staan heel wat films op het programma tot en met dinsdag 7 juli.  

BREAKING

N9 afgesloten in Eeklo voor donderdagmarkt

EEKLO - Met de versoepeling van de maatregelen voor de markten kunnen nu meer dan 50 marktkramers staan in Eeklo. Ze staan vanaf vandaag terug in het centrum van Eeklo, zelfs nu op de N9 de weg tussen Maldegem en Gent. 

Bekijk meer gerelateerde artikels