Regio

Ook in de herfst is Brugge super mooi

BRUGGE - Op zonnige dagen in de herfst trekken heel wat amateur fotografen door de stad om Brugge vast te leggen voor mooie foto's.  

De boom aan de overkant van de Steenhouwersdijk vlakbij de Vismarkt zorgt jaarlijks voor heel mooie herfstkleuren. Na enkele kalme dagen wordt het komend weekend wellicht drukker in Brugge. Het voorlaatste weekend van november starten dan de winterevents die jaarljks heel wat volk lokken. 

Bron: Foto©Frank Vergucht/The Bruges Feeling by Frank

Bekijk Ook

BREAKING

Verkoop voor het goede doel vzw Stan op Midwinterfeest

BRUGGE - Op het Midwinterfeest in Brugge kon je vandaag ook tal van producten kopen ten voordele van het goede doel. Het ging om een stand van de vzw Stan, trefpunt voor mensen met een verstandelijke handicap. 

BREAKING

Heel wat volk op het Midwinterfeest in Brugge

BRUGGE - In en rond de Balstraat in Brugge kon je vandaag genieten van het Midwinterfeest. Er was de kerstmarkt en de opendeur van het  Kantcentrum, Volkskundemuseum en het Adornesdomein.

BREAKING

Heerlijke oliebollen op Stationsplein in Roeselare

ROESELARE - Het event Winter in Roeselare pakt uit met heel wat activiteiten in de stad. Op het Stationsplein vind je tal van kerstchalets en vanaf komend weekend ook het Huis van de Kerstman. Op dat zelfde plein kan je genieten van het heerlijk kermisgebak van het Werviks Gebak.   

BREAKING

Inbrekers waren op pad in Hasselt

HASSELT - In Hasselt waren het voorbije weekend inbrekers op pad. Op vijf verschillende adressen sloegen de inbrekers toe.

BREAKING

Nu woensdag opening nieuwe Albert Heijn supermarkt in Oostende

OOSTENDE - Aan de Torhoutsesteenweg in Oostende opent nu woensdag de nieuwe Albert Heijn vestiging de deuren. 

BREAKING

Gemeentebestuur Zedelgem pakt uit met vacatures

ZEDELGEM - Het gemeentebestuur van Zedelgem heeft momenteel twee vacatures waarvoor kandidaten gezocht worden.

BREAKING

Eindejaarsactie in Nieuwpoort met prijzenpot van 25.000 euro

NIEUWPOORT - In Nieuwpoort is zaterdag de eindejaarsactie gestart met een prijzenpot van 25.000 euro. Je kan er een reiswaardebon en vier fietsen winnen.

BREAKING

Drukke dag voor team MUG Heli

BRUGGE - Het is vandaag een bijzonder drukke dag voor het team van de MUG Heli. Ze werden tot nu toe reeds vijf maal opgeroepen voor dringende medische tussenkomsten.

Bekijk meer gerelateerde artikels