Regio

Champagne drinken of kopen ten voordele van het goede doel

MOERKERKE - Op zondag 22 december wordt in het Kasteel van Moerkerke een aperitiefconcert gehouden ten voordele van de vzw Glek. Na veertien succesvolle edities is het aperitiefconcert dit jaar terug.   

Voor 5 euro kan je naar het aperitiefconcert komen met het orkest MG Brothers. Intussen kan je genieten van een heerlijk glaasje champagne van het huis Philippe Rouyer. De champagne kan je ook kopen aan 25 euro per fles, 45 euro voor twee flessen met unieke capsules of 120 euro voor zes flessen. Bestellen kan via aperitiefconcert@team-fever.be 

Bron: Foto©vzw Glek

Bekijk Ook

BREAKING

Vier jonge Roemenen ingerekend voor winkeldiefstal in Kortrijk

KORTRIJK - De lokale politie van de zone Vlas heeft vier jonge Roemenen, waarvan drie minderjarigen, ingerekend voor een winkeldiefstal in de Lange Steenstraat in Kortrijk.

BREAKING

Dirk en Conny vieren vanavond 28 jaar Old Steamer Zeebrugge

ZEEBRUGGE - In de Bistro Old Steamer aan de Rederskaai in Zeebrugge zal het vandaag gezellig druk worden. Dirk en Conny vieren het 28 jarig bestaan van hun zaak.

BREAKING

Vandaag start van de driedaagse Agro Expo in Roeselare

ROESELARE - In de Expo van Roeselare aan de Diksmuidesteenweg start vandaag de 20e editie van de Agro Expo. Deze beurs richt zich op landbouwers.

BREAKING

Manneken Pis in Brussel vandaag in douane outfit

BRUSSEL - Manneken Pis in Brussel zal vandaag vrijdag in een douane outfit gestopt worden.

BREAKING

Nancy verkozen als Ambassadeur Lokale Handel Zedelgem

ZEDELGEM - In het kader van Ik koop lokaal was er een wedstrijd waarbij klanten hun ambassadeur-handelaar konden kiezen per stad of gemeente. 

BREAKING

Bio kapsalon Attish op Nageba beurs in Torhout

TORHOUT/NIEUWPOORT - Op zondag 29 maart wordt terug de Nageba beurs gehouden in het Domein Groenhove in Torhout. Je zal er onder meer een stand kunnen vinden van Bio Kapsalon Attish.

BREAKING

Eerste elektronische identiteitskaarten met vingerafdrukken

VLAANDEREN - In 25 steden en gemeenten zullen er elektronische identiteitskaarten met vingerafdrukken afgeleverd worden. 

BREAKING

Chocolade uit Congo vanaf april bij The Chocolate Line

BRUGGE - De Brugse chocolatier Dominique Persoone laat nu ook chocolade maken in Congo. Die chocolade zal vanaf de maand april verkocht worden in de winkels van The Chocolate Line in Brugge en Antwerpen.

BREAKING

Komend weekend Winterkermis in Opwijk

OPWIJK - Op de Gemeentelijke Parking in Opwijk is er komend weekend WInterkermis met tal van attracties voor jong en oud. 

BREAKING

23 personen uit koeltransport gehaald in Zeebrugse Transportzone

ZEEBRUGGE - Op de Transportzone van Zeebrugge werden 23 transmigranten aangetroffen in een koeltransport. Ze werden gevonden bij het openen van de deur van de oplegger. Ze hadden zich verstopt tussen de goederen bij een temperatuur van slechts 2 graden.

Bekijk meer gerelateerde artikels