Regio

Eerste steen gelegd voor de nieuwe scholencampus IMB

SINT-KRUIS - Aan de Boogschutterslaan in Sint-Kruis werd de eerste steen gelegd voor de nieuwe scholencampus van IMB. Het is de bedoeling dat de leerlingen van Mariawende in 2021 hun site in Assebroek verlaten en ruilen voor Sint-Kruis. 

De nieuwe vleugel die er komt zal vier bouwlagen tellen en krijgt een trapvorm. In de nieuwbouw van drieduizend vierkante meter komt er een onthaal, leraarskamer, eetzaal met warme keuken, gewone lokalen en praktijklokalen.

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Vandaag aan de kust te beleven

KUST - Aan de kust is er ook vandaag woensdag terug heel wat te beleven. Je kan in de voormiddag naar de marktdag in De Haan en Knokke. Vanavond kan je dan naar de avondmarkt in Lombardsijde.

BREAKING

Kust verwacht topweekend

KUST - Aan de kust verwachten ze een topweekend. Er wordt immers zomers weer voorspeld met heel wat zon. Via de kustbarometer kan je de drukte in de badplaatsen en op het strand raadplegen.

BREAKING

Belgen mogen vanaf vandaag terug naar Malta

BRUSSEL - De vluchten tussen Brussel en Malta worden vandaag terug opgestart. De Belgen mochten even niet meer naar Malta omwille van Corona maatregelen.

BREAKING

Stad Brugge schenkt 160.000 euro aan Krachtbalclub Koolkerke

KOOLKERKE - De Krachtbaldclub Koolkerke heert vandaag uit handen van schepen Mercedes Van Volcem een cheque van 160.000 euro gekregen. Het is een subsidie voor de bouw van nieuwe kleedkamers met sanitair.    

BREAKING

Vandaag dinsdag aan de kust te beleven

KUST - Ook vandaag dinsdag heeft de kust terug heel wat te bieden met tal van leuke mogelijkheden. In de voormiddag kan je naar de markt in Bredene en Heist. De geplande avondmarkt in Nieuwpoort gaat niet door.

BREAKING

Nieuwe witte neushoorns in Zoo Antwerpen

ANTWERPEN - In de Zoo van Antwerpen zijn twee witte neushoorns aangekomen. Ze kunnen gebruik maken van het rundergebouw en van de savanne die nu uitgebreid werd.

BREAKING

Eerste M7 metrostel geleverd in Brussel

BRUSSEL - In Brussel werd het eerste M7 metrostel geleverd bij MIVB. DIe zullen vanaf begin 2021 ingezet worden op de metrolijnen 1 en 5.  

BREAKING

Vandaag maandag aan zee te beleven

KUST - Het wordt vandaag maandag een mooie zomerse dag aan de kust met heel wat zon. Er wordt dan ook een gezellige drukte verwacht aan zee. In de voormiddag kan je naar de wekelijkse marktdagen in Blankenberge en De Haan. Vanavond is er avondmarkt in Westende, deelgemeente van Middelkerke.

BREAKING

Geen bloemenstoet maar wel drie bloementapijten

BLANKENBERGE - Er is dit jaar geen bloemenstoet op zondag 30 augustus in Blankenberge maar er worden wel bloementapijten voorzien op drie verschillende locaties.

BREAKING

In uw eigen bubbel op vakantie naar Alicante

ALICANTE (SPANJE) - Heel wat Belgen zijn nog op zoek naar Corona veilige vakanties. In het Spaanse Alicante kan je vakantie beleven in de zon in uw eigen bubbel in de Villa Mandarino.

Bekijk meer gerelateerde artikels