Regio

Vandaag heerlijk lunchen in Restaurant B-In

BRUGGE - In het Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan kan je dagelijks van dinsdag tot en met zaterdag heerlijk lunchen aan 17 euro.  

De lunch bestaat uit een tweegangenmenu met als voorgerecht keuze uit een kippensoep of hazenpastei met toast en als hoofdgerecht gebakken zeebaars, risotto van boschampignons en duglerésaus. Een tafeltje reserveren voor deze middag kan via 050 31 13 00.

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Zoekactie voor de kust van Knokke-Heist geweest

KNOKKE-HEIST - Op het strand van Knokke Heist werd deze morgen een paar schoenen en een handdoek gevonden. Meteen werd alarm geslagen en werden de luchtmacht en reddingsboten uitgestuurd.

BREAKING

De Panne laat strandbezoekers bubbel met touw afbakenen

DE PANNE - In De Panne laten ze de strandbezoekers de komende zomer hun bubbel afbakenen door middel van een touw. Die trouwen mogen van thuis meegebracht worden maar zullen ook verkocht worden in De Panne.   

BREAKING

Tsjokoreeto wil na jaar pauze terugkeren naar Brugge

BRUGGE - De zaakvoerder van Tsjokoreeto in de Stoofstraat heeft beslist om zijn zaak voor een jaar te sluiten. Hij wil terugkeren naar Brugge als alle toeristen terug zijn. 

BREAKING

Postpunt Chez Fernand in Brugge vanaf nu dinsdag terug open

BRUGGE - Steeds meer zaken in Brugge openen de deuren. Vanaf dinsdag 2 juni is ook het Postpunt Chez Fernand in de Breidelstraat terug open.

BREAKING

Vandaag zondagsmarkt in Zwevezele

ZWEVEZELE - In Zwevezele wordt vandaag terug zondagsmarkt gehouden op de parking aan de Tramstraat. Er zijn heel wat markthandelaars met verse voeding.

BREAKING

Terug op het water op het Donkmeer in Berlare

BERLARE - Sinds zaterdag kan je terug bootje varen op het Donkmeer in Berlare. Je kan een waterfiets, kano of roeiboot huren. 

BREAKING

Tuinen van Annevoie nu maandag terug open

ARDENNEN - Heel wat Belgen zullen de komende zomer vakantie nemen in eigen land waarbij de Ardennen heel wat volk verwachten. Ze hebben de toeirsten heel wat te bieden. 

BREAKING

Gemeente Koksijde helpt hun horeca aan plexischermen

KOKSIJDE - De gemeente Koksijde helpt hun horeca aan plexischermen. Ze werden gemaakt door de technische dienst om toe te laten dat de klanten van de horecazaken op een veilige manier kunnen terug keren voor een lekkker etentje.

Bekijk meer gerelateerde artikels