Regio

Seinen verstoord rond Roeselare

ROESELARE - Het treinverkeer van en naar Roeselare loopt kleine vertragingen op ten gevolge van storingen van de seinen. 

De problemen zijn deze middag iets na 12 uur gestart. De spoorwegen doen er alles aan om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Straks naar de markt in Oostkamp

OOSTKAMP - Rond de kerk van Oostkamp wordt deze voormiddag de wekelijkse marktdag gehouden. Er is wekelijks een ruim aanbod van food en non-food. 

BREAKING

Nu zaterdag feest in de vernieuwde bib van Sint-Kruis

SINT-KRUIS -De bibliotheek van Sint-Kruis de Zorge aan de Moerkerkesteenweg zit in een nieuw kleedje en dat mag nu zaterdag 14 december gevierd worden met de gebruikers.  

BREAKING

Carrefour Scheepsdale nu zondag open van 8 tot 13 uur

BRUGGE - De Carrefour Market Scheepsdale in Brugge is nu zondag open van 8 tot 13 uur. Ze pakken uit met tal van promoties. Bij aankoop van minstens 40 euro krijg je een gratis fles cava aangeboden. 

BREAKING

Elke en Marilynn nodigen u uit voor hun modeshow vanavond op de Winterfeesten

SIJSELE - Op het Kerkplein in Sijsele starten vanavond de vierdaagse Winterfeesten met een modeshow om 20 uur. De toegang is volledig gratis en zeker uw bezoekje waard.

BREAKING

Eveline Van Quekelberghe waarnemend burgemeester Damme

DAMME - Eerste schepen Eveline Van Quekelberghe werd aangesteld als waarnemend burgemeester voor Damme. Ze moet tot 20 december Joachim Coens vervangen die de taak van informateur aanvaard heeft.

BREAKING

Parfumerie Ici Paris XL is één jaar jong

SINT-KRUIS - De parfumerie Ici Paris XL aan de Maalsesteenweg in SInt-Kruis is één jaar jong. Al heel wat mensen hebben de weg gevonden naar de zaak aan de rand van de stad met gratis parking voor de deur.  

BREAKING

Fietsster ten val op gladde Scheepsdalebrug

BRUGGE - Een fietsster is vanmorgen ten val gekomen op een gladde Scheepsdalebrug. Het leek er op dat het fietspad van de brug niet gestrooid werd.  

BREAKING

Garage sale van unieke kerstgeschenken in Koetelwijk Brugge

BRUGGE - Eef Proft pakt vandaag en morgen vrijdag in de namiddag uit met een garage sale van unieke kerstgeschenken. Ze maakt versierde en beschilderde flessen, potjes, blikken dozen en lantaarns. 

BREAKING

Tweedaags programma voor Kerstival in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Er is voor Kerstival in Sint-Kruis terug een tweedaags programma. Op zaterdag 21 en zondag 22 december zijn er tal van activiteiten. 

BREAKING

Bestel nu voor de eindejaarsfeesten bij de Oesterput Blankenberge

BLANKENBERGE - Voor de komende eindejaarsfeesten pakt de Oesterput Blankenberge terug uit met take a way met feestelijike gerechten. 

Bekijk meer gerelateerde artikels