Regio

Glek knuffels in de etalage bij Boetiek Iris in Moerkerke

MOERKERKE - In Moerkerke is de Boetiek Iris een begrip. Marijke verkoopt eigentijdse mode voor het ganse gezin.  

Ze zet zich jaarlijks in voor de organisatie van de kermiszondag in Moerkerke. In de etalage zijn nu de knuffels te vinden die er verkocht worden ten voordele van de vzw Glek. Ten voordele van deze vzw  wordt in het Kasteel van Moerkerke op 22 december een aperitiefconcert gehouden. Kaarten voor het concert kosten 5 euro. Je kan er champagnes bestellen met de speciale Glek capsule, uniek voor verzamelaars.  

Bron: Foto©vzw Glek

Bekijk Ook

BREAKING

Politie sluit weg richting Blankenberge af

BLANKENBERGE - De lokale politie heeft de weg naar Blankenberge afgesloten voor het verkeer. Aan de frituur Vierwege in Zuienkerke wordt je terug weggeleid.  

BREAKING

Zware brand in Stabroek

STABROEK - De N111 weg was deze namiddag een tijdlang afgesloten voor alle verkeer, dit ter hoogte van Stabroek. Er was brand uitgebroken in een bedrijfspand. 

BREAKING

Politie houdt extra toezicht aan de Boerekreek

SINT JAN IN EREMO - Aan de Boerekreek in Sint-Jan in Eremo houdt de politie van de zone Meetjesland extra toezicht. Ze letten vooral op het naleven van samenscholingen.

BREAKING

Airco ontploft op slaapkamer in Sint-Laureins

SINT-LAUREINS - In het Oost-Vlaamse Sint-Laureins is vrijdaavond laat een aico toestel ontploft op een slaapkamer van een woning. Dat zorgde meteen voor brand.

BREAKING

Nu ook super druk in De Haan en Wenduine

DE HAAN/WENDUINE - In De Haan en Wenduine is het deze namiddag nu ook super druk geworden. Ze kleuren oranje op de kustbarometer van Westtoer. 

BREAKING

Klachten van geurhinder in Lommel

LOMMEL - In het Limburgse Lommel waren er heel wat klachten van geurhinder. De geur komt van het waterzuiveringsstation van Aquafin. De brandweer en civiele bescherming zijn ter plaatse voor metingen.

BREAKING

Brandweerzone Centrum zoekt nog vrijwilligers

OOST-VLAANDEREN- Verschillende brandweerposten van Brandweerzone Centrum zoeken naar nieuwe vrijwilligers.

BREAKING

Middelkerke schrapt heel wat events

MIDDELKERKE - Door de Corona maatregelen zal Middelkerke heel wat events schrappen voor dit jaar. Het eerder uitgestelde Landbouwweekend en Bier aan Zee worden nu doorgeschoven tot in 2021. 

BREAKING

Opnieuw problemen met het treinverkeer in Veurne

VEURNE - De treinen van en naar Veurne lopen vetraging op. Er is een storing van een brug van Infrabel. 

BREAKING

De ganse zomer fotozoektocht in Poperinge

POPERINGE - De ganse zomer kan je deelnemen aan de fotozoektocht van toerisme Poperinge. Het gaat om een cricuit van 48 kilometer. Deelnemen kan nog tot eind september. 

Bekijk meer gerelateerde artikels