Regio

Opbouw voor Wintergloed in Brugge volop bezig

BRUGGE - De voorbereidingen voor het winterse event Wintergloed schieten goed op in Brugge. Op het Stationsplein werd al een paviljoen opgebouwd voor het lichtparcours.

Dagelijks zal je vanaf 15.30 uur het lichtparcours kunnen bewonderen richting Zand maar ook richting Minnewater waar een ijspiste en winterbar starten nu vrijdag 22 november. In combinatie met de bestaande kerstmarkten op het Simon Stevinplein en Markt moet dat terug heel wat volk lokken naar Brugge. Linda trok op pad voor deze foto. We wensen haar alvast een gelukkige verjaardag toe. 

Bron: Foto©Linda Schamps

Bekijk Ook

BREAKING

Drukke dag voor team MUG Heli

BRUGGE - Het is vandaag een bijzonder drukke dag voor het team van de MUG Heli. Ze werden tot nu toe reeds vijf maal opgeroepen voor dringende medische tussenkomsten.

BREAKING

Proxy Delhaize Sijsele viert éénjarig bestaan

SIJSELE - De Proxy Delhaize winkel in de Dorpsstraat in Sijsele bestaat één jaar en dat willen ze vieren met de klanten. 

BREAKING

Winkels B-Park Brugge open op zondagen 15-22 en 29 december

BRUGGE - Alle winkels van B-Park in Brugge zullen drie zondagen de ganse dag open zijn voor de eindejaarsfeesten. 

BREAKING

Tien rijbewijzen ingetrokken bij verkeerscontrole in Bredene en De Haan

BREDENE/DE HAAN - De lokale politie van Bredene/ De Haan heeft in het kader van het provinciaal weekend zonder alcohol aan het stuur zowel op vrijdag- als op zaterdagavond een controle gehouden.

BREAKING

Avanti Brugge wint topper tegen Koksijde

BRUGGE - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge heeft vandaag de topper gewonnen tegen Koksijde. Heel wat Avanti supporters waren op post voor deze belangrijke wedstrijd voor de top van het klassement.  

BREAKING

Onderzoek na brandstichting in Menen

MENEN  - De politie is een onderzoek gestart na een brandstichting van een geparkeerd voertuig in de Neerweg.   

BREAKING

Drie koopzondagen in K in Kortrijk

KORTRIJK - Het winkelcentrum K in Kortrijk pakt dit jaar uit met drie koopzondagen. De winkels zullen open zijn op 15, 22 en 29 december. 

Bekijk meer gerelateerde artikels