Regio

Ook tijdens de winter heeft Damme heel wat te bieden

DAMME - Ook tijdens de wintermaanden heeft Damme heel wat te bieden. Er zijn heel wat events.

In het Stadhuis loopt nog tot 15 december de expo van Indigo, er is op 8 december een ganzenkijkdag in het natuurreservaat waar jaarlijks vele ganzen komen overwinteren, op 15 december is er een winterwandeling met aandacht voor de vogels en vanaf 21 december is er Wintersfeer in Damme waarbij de gekende florist Frederiek Van Pamel het Sint-Janshospitaal zal aankleden. Je kan het combineren met een bezoek aan één van de horecazaken of met het degusteren van een Dams biertje.   

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Vroeg lentegevoel dit jaar

BELGIE - De temperaturen zijn deze winter bijzonder zacht. De komende dagen worden temperaturen verwacht tot veertien graden. 

BREAKING

Twee Georgiërs aangehouden voor winkeldiefstal

BEERNEM - De Onderzoeksrechter in Brugge heeft twee Georgïers aangehouden voor een winkeldiefstal in DB Center in Beernem.

BREAKING

Spertijden Gentpoort in Brugge verlengd door werken aan Katelijnepoort

BRUGGE - De Katelijnebrug is momenteel afgesloten voor het verkeer omwille van rioleringswerken. Heel wat verkeer moet dan ook de stad verlaten via de Genpoort. In de avondspits stond het verkeer al stil tot in de Wollestraat.      

BREAKING

Seastar plant havenrondvaarten in Nieuwpoort tijdens Krokusvakantie

NIEUWPOORT - De Rederij Seastar plant tijdens de komende Krokusvakantie havenrondvaarten in Nieuwpoort. De bezoekers zullen er meer te weten komen over de werking van de vismjn en de haven. 

BREAKING

Kinderboerderij Niewpoort verwacht volgende week heel wat volk

NIEUWPOORT - De Kinderboerderij de Lenspolder in Nieuwpoort verwachten volgende week heel wat volk. Tijdens de Krokusvakantie komen immers heel wat tweedeverblijvers voor een weekje naar de kust.  

BREAKING

Mijn Keuken Mijn Restaurant start op dinsdag 3 maart op VTM

VLAANDEREN - Op de televisiezender VTM start op dinsdag 3 maart het programma Mijn Keuken Mijn Restaurant waarbij tien duo's het tegen elkaar zullen moeten opnemen. De eerste vijf duo's zijn al gekend.   

BREAKING

Met de Tesla door het ziekenhuis

DEINZE - Het Sint-Vincentiusziekenhuis in Deinze heeft een trekker voor hun dienst pediatrie. Kinderen die er verblijven kunnen nu voor hun verplaatsingen naar de dokter of het onderzoek plaats nemen in een rode elektrische Tesla mini wagen.

BREAKING

Modezaak Caprice op zoek naar parttime zelfstandige verkoopster

SINT-KRUIS -  De lente kondigt zich aan en dan wordt het drukker in de modezaak Caprice in het winkelcentrum aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis. 

BREAKING

Morgen attentie voor de klanten van Huis Van Loocke

BRUGGE - Het Huis Van Loocke in de Ezelstraat, gekend bij iedereen die bezig is met kunst, bestaat morgen woensdag elf jaar en dat wordt gevierd. Voor alle klanten is er morgen een attentie voorzien.  

BREAKING

Fotoreportage van Horeca Expo Bredene op onze Facebook pagina

BREDENE - Het was vandaag de tweede dag van de Horeca Expo in het Staf Versluyscentrum in Bredene. Er kwamen al heel wat horecamensen langs.

Bekijk meer gerelateerde artikels