Regio

Ook tijdens de winter heeft Damme heel wat te bieden

DAMME - Ook tijdens de wintermaanden heeft Damme heel wat te bieden. Er zijn heel wat events.

In het Stadhuis loopt nog tot 15 december de expo van Indigo, er is op 8 december een ganzenkijkdag in het natuurreservaat waar jaarlijks vele ganzen komen overwinteren, op 15 december is er een winterwandeling met aandacht voor de vogels en vanaf 21 december is er Wintersfeer in Damme waarbij de gekende florist Frederiek Van Pamel het Sint-Janshospitaal zal aankleden. Je kan het combineren met een bezoek aan één van de horecazaken of met het degusteren van een Dams biertje.   

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Brandweer opgeroepen voor brand in appartement in De Haan

DE HAAN - De brandweer werd deze voormiddag rond half tien opgeroepen voor een brand in een appartement. De brand was ontstaan in een keuken van een appartement.

BREAKING

Avanti B wint tegen Izegem

BRUGGE - De Brugse basketbalploeg Avanti Brugge B moest voor de beker van West-Vlaanderen spelen tegen Izegem.

BREAKING

Nieuw bestuur verkozen bij Jong Groen

BRUSSEL - Jong Groen heeft een nieuw bestuur voor de komende jaren. Er werd gekozen voor co- voorzitterschap.

BREAKING

Straks Zulte Waregem tegen Club Brugge

WAREGEM - Vanmiddag speelt Zulte Waregem tegen Club Brugge. De wedstrijd start om 13.30 uur. Intussen zijn de eerste supporters al in het stadion. 

BREAKING

64 jarige man gestoken bij burenruzie in Blankenberge

BLANKENBERGE - Een 64 jarige man werd vrijdagavond gestoken bij een burenruzie in Blankenberge. De man werd met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Er was geen levensgevaar. 

BREAKING

Inbreker in caravans wordt voorgeleid

BREDENE - Een 35 jarige man wordt vandaag voorgeleid bij de Onderzoeksrechter in Brugge. Hij wordt verdacht van inbraken in caravans in Bredene. 

BREAKING

Vandaag Sint-Corneliuskermis in Passendale

PASSENDALE - In Passendale is er vandaag de Sint-Corneliuskermis waar je heel wat attracties kan vinden voor jong en oud.  

BREAKING

Niet langer meer reserveren op de foor in Hasselt

HASSELT - De stad Hasselt stapt af van het reservatiesysteem voor de kermis. De attracties staan in vijf verschillende zones. Je moest bij de start van de foor reserveren per zone en dit in tijdsblokken. Nu wordt het aantal foorgangers geteld per zone. 

BREAKING

Gratis openbaar vervoer bij MIVB op Autoloze Zondag

BRUSSEL - Het is vandaag Autoloze Zondag in Brussel waar de fiets centraal staat. Het gaat om een light versie van de Autoloze Zondag.

BREAKING

Vanmiddag heerlijk kermisgebak op de kermis in Sint-Kruis

SINT-KRUIS -In Sint-Kruis zijn de foorhouders gisteren zaterdag gestart met de jaarlijkse kermis. Tot en met woensdag zijn ze te vinden op de twee parkings aan de kerk van Sint-Kruis. 

Bekijk meer gerelateerde artikels