Regio

Nu vrijdag start van kerstmarkt op Simon Stevinplein in Brugge

BRUGGE - Alle voorbereidingen voor de opbouw van de kerstmarkt op het Simon Stevinplein in Brugge zijn achter de rug. De kerstmarkt kan nu vrijdag starten met heel wat standhouders en kindvriendelijke kerstattracties.

De kerstmarkt blijft er staan tot en met zondag 5 januari 2020. Er worden terug randparkings voorzien en de stad werkt samen met De Lijn voor de shoppingbussen vanaf de rand naar Brugge.

Bron: Foto©Linda Schamps

Bekijk Ook

BREAKING

Volgende twee weeekends geen treinverkeer tussen De Panne en Veurne

DE PANNE/VEURNE - Tussen De Panne en Veurne zal er de komende twee weekends geen treinverkeer mogelijk zijn omwille van werken aan de sporen.

BREAKING

Avanti Brugge speelt morgen zondag topper tegen Sijsele

BRUGGE - In Sport Vlaanderen in Assebroek speelt de Brugse basketbalclub Avanti Brugge morgen zondag om 11 uur tegen de buren van Sijsele. Het belooft een spannende wedstrijd te worden.

BREAKING

Italiaanse topkeuken in Oostende

OOSTENDE - De Oostendenaars zijn bijzonder lovend over het restaurant Zaz Cuisine, een Italiaans visrestaurant in de Van Iseghemlaan in Oostende. 

BREAKING

Modest, de nieuwe kruidenier zonder verpakkingen

OOSTENDE - Aan de Torhoutsesteenweg in Oostende vind je sinds enkele maanden de winkel Modest, de nieuwe kruidenier waar je alles kan kopen zonder verpakkingen. 

BREAKING

Rundssteak met friet op de lunch deze middag

BRUGGE - In het Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan kan je vandaag terug heerlijk lunchen. De lunch wordt geserveerd aan 17 euro. 

BREAKING

Drie dagen lang kermis in Bolderberg

BOLDERBERG - In Bolderberg, een deelgemeente van Heusden Zolder, wordt van vandaag tot en met maandag de winterkermis gehouden. De foor vindt plaats op de parking aan de kerk.

BREAKING

Voorleesuurtje in de bibliotheek van Kortrijk

KORTRIJK - In de bibliotheek van Kortrijk wordt vandaag een voorleesuurtje gehouden met als thema dieren. Het voorleesuurtje start om 10.30 uur.

BREAKING

Tulpen plukken in Antwerpen

ANTWERPEN - Op het Koningin Astridplein in Antwerpen kan je deze namiddag vanaf 13 uur tulpen gaan plukken op uitnodiging van Vlam. Met deze actie starten ze net als in het Nederlandse Amsterdam met het tulpenseizoen.

Bekijk meer gerelateerde artikels