Regio

Sint in de piste in Sint-Niklaas

SINT-NIKLAAS - In Sint-Niklaas gaat morgen zaterdag Sint in de piste van start. Twee weekends lang kan je naar het circus met leuke acts en de komst van de Sint en de Zwarte Pieten.    

Er zijn morgen en zondag telkens drie voorstellingen. Ook volgend weekend kan je er heen op zaterdag en zondag. De tickets kunnen online besteld worden.

Bron: Foto©Stad Sint-Niklaas

Bekijk Ook

BREAKING

Van 20 tot 22 december Kerstmarkt in Hotel Weinebrugge

SINT-MICHIELS - Van vrijdag 20 tot en met zondag 22 december wordt in het Hotel Weinebrugge in Sint-Michiels een kerstmarkt gehouden ten voordele van het goede doel de vzw Uniek, die actief zijn aan de overkant van het hotel.

BREAKING

Samen met familie of vrienden op wintersport

BRUGGE/DAMME/OOSTKAMP - Dankzij Autoverhuur Meerschaert kan je nu met een minibus samen met de familie of met vrienden op wintersport. Het kan gaan om een weekendje Ardennen maar even goed om een trip naar Oostenrijk. 

BREAKING

Uw verse Noordzeevis op zaterdag aan huis geleverd in Brugge

OOSTENDE/BRUGGE - Andy Janssens is gestart met zijn Fish at Home waarbij hij drie dagen per week vis op bestelling aan huis brengt. Hij stuurt wekelijks naar zijn klanten een e-mail met het aanbod waarbij je de vis kan bestellen. 

BREAKING

Morgen terug marktdag op de Burg in Brugge

BRUGGE - Nog tot begin januari wordt de wekelijkse woensdagmarkt omwille van de kerstmarkt op de Burg gehouden.

BREAKING

Nu zaterdag start van de kerstmarkt aan de Jachthaven Blankenberge

BLANKENBERGE - Voor het eerst zal aan de Jachthaven van Blankenberge een kerstmarkt georganiseerd worden. Tal van Blankenbergenaars sloegen de handen in elkaar.

BREAKING

Nu donderdag 12 december kerstmarkt in Woonzorgcentrum de Vliedberg

BRUGGE - In het woonzorgcentrum De Vliedberg aan Ruddershove in Brugge kan je nu donderdag 12 december naar de kerstmarkt met heel wat leuke verkoopsstanden.

BREAKING

Brugse Dansschool B-Move in Nostalgie Christmas Parade

BRUGGE - De Brugse Dansschool B-Move zal ook dit jaar terug te zien zijn in de Nostalgie Christmas Parade in Roeselare. Die zal op 26 december door de straten trekken. 

BREAKING

Wallonië in Vlaanderen komt terug naar Brugge

WALLONIE/BRUGGE - Wallonië trekt regelmatig naar Vlaanderen om hun populaire bestemmingen en bezienswaardigheden te promoten. Hun volgende editie van volgend jaar zal plaats vinden in Brugge.  

BREAKING

Geen kerstmarkt in Lissewege nu zaterdag

LISSEWEGE - In Lissewege wordt nu zaterdag geen kerstmarkt gehouden. Na vele jaren is er voor het eerst geen kerstmarkt. Er waren slechts vier verenigingen bereid om mee te werken.

BREAKING

Vanavond start 24 uren staking in gevangenissen

BELGIE - In de Belgische gevangenissen start vanavond om 22 uur een 24 uren staking. Het personeel vraagt nog steeds aandacht want de druk op het personeel ligt nog reeds bijzonder hoog. 

Bekijk meer gerelateerde artikels