Regio

Elk kind heeft recht op een warme kerst

BLANKENBERGE - Elk kind heeft recht op een warme kerst en daar wil het Kantoor Bouche een steentje aan bijdragen. Manu Bouche slaat de handen in elkaar met de organisatoren van de kerstmarkt in Blankenberge (op het Havenplein) voor een actie in het kader van de Warmste Week. 

Op zaterdag 21 december nodigt hij de Kerstman uit naar de kerstmarkt waar kinderen samen op de foto kunnen. Toon Walleyn van Fotoon uit Lissewege maakt er de foto's. Voor de prijs van 5 euro krijg je de foto en steunt u meteen het goede doel, namelijk de vzw Glek. Zij zetten zich in voor geplaatste kinderen en jongeren. De kerstman vertrekt met paard en kar aan het kantoor voor een rit door de stad richting haven. Van 14 tot 16 uur zal de kerstman op de kerstmarkt te vinden zijn. 

Bron: Foto©vzw Glek

Bekijk Ook

BREAKING

Van 20 tot 22 december Kerstmarkt in Hotel Weinebrugge

SINT-MICHIELS - Van vrijdag 20 tot en met zondag 22 december wordt in het Hotel Weinebrugge in Sint-Michiels een kerstmarkt gehouden ten voordele van het goede doel de vzw Uniek, die actief zijn aan de overkant van het hotel.

BREAKING

Samen met familie of vrienden op wintersport

BRUGGE/DAMME/OOSTKAMP - Dankzij Autoverhuur Meerschaert kan je nu met een minibus samen met de familie of met vrienden op wintersport. Het kan gaan om een weekendje Ardennen maar even goed om een trip naar Oostenrijk. 

BREAKING

Uw verse Noordzeevis op zaterdag aan huis geleverd in Brugge

OOSTENDE/BRUGGE - Andy Janssens is gestart met zijn Fish at Home waarbij hij drie dagen per week vis op bestelling aan huis brengt. Hij stuurt wekelijks naar zijn klanten een e-mail met het aanbod waarbij je de vis kan bestellen. 

BREAKING

Morgen terug marktdag op de Burg in Brugge

BRUGGE - Nog tot begin januari wordt de wekelijkse woensdagmarkt omwille van de kerstmarkt op de Burg gehouden.

BREAKING

Nu zaterdag start van de kerstmarkt aan de Jachthaven Blankenberge

BLANKENBERGE - Voor het eerst zal aan de Jachthaven van Blankenberge een kerstmarkt georganiseerd worden. Tal van Blankenbergenaars sloegen de handen in elkaar.

BREAKING

Nu donderdag 12 december kerstmarkt in Woonzorgcentrum de Vliedberg

BRUGGE - In het woonzorgcentrum De Vliedberg aan Ruddershove in Brugge kan je nu donderdag 12 december naar de kerstmarkt met heel wat leuke verkoopsstanden.

BREAKING

Brugse Dansschool B-Move in Nostalgie Christmas Parade

BRUGGE - De Brugse Dansschool B-Move zal ook dit jaar terug te zien zijn in de Nostalgie Christmas Parade in Roeselare. Die zal op 26 december door de straten trekken. 

Bekijk meer gerelateerde artikels