Regio

Kaasplank, raclette of dessertplankje

SINT-KRUIS - De broodjeszaak Culinala op de hoek van de Veltemweg met de Fortuinstraat heeft sinds enkele weken een ruim aanbod aan heerlijke kazen nadat de kaaswinkel aan de kerk in Sint-Kruis gestopt is.

Ze bieden nu ook voor de eindejaarsfeesten maar ook voor andere gelegenheden verzorgde kaasplanken aan. Voor bestellingen van kaasplanken, vleesplanken of raclette vanaf vier personen tussen 23 december en 31 januari 2020 krijgen de klanten een grote fles bier Westmalle of Malheur aangeboden. Je kan er ook terecht voor verrassingsbroodjes maar ook voor dessertplankjes. Bestellen kan via info@culinala.com  

Bron: Foto┬ęCulinala

Bekijk Ook

BREAKING

Westtoer brengt vandaag hulde aan Bredense zwemmer Matthieu Bonne

BREDENE - De 27 jarige Bredense zwemmer Matthieu Bonne zal vandaag door Westtoer gehuldigd worden voor zijn prestatie bij het afzwemmen van de ganse kustlijn.

BREAKING

350 studenten Europacollege Brugge in quarantaine

BRUGGE - De start van het academiejaar van het Europacollege in Brugge is in mineur gestart. Alle 350 studenten zitten op zeven locaties in de stad in quarantaine. Ze mogen enkel hun kamer verlaten voor boodschappen.

BREAKING

Cercle Brugge wint met 3-0 cijfers tegen Sint-Truiden

BRUGGE - Cercle Brugge moest vanavond in het Jan Breydelstadion spelen tegen Sint-Truiden. Het was de eerste wedstrijd van groenzwart met publiek. 

BREAKING

Komend weekend kermis in Beernem

BEERNEM - In Beernem is er komend weekend kermis. De kermis start nu vrijdag en duurt tot en met zondag. Er is geen avondmarkt dit jaar op de Rozenfeesten maar er zijn wel optredens.  

BREAKING

Recyclagepark in Edegem tijdelijk gesloten na Corona besmetting

EDEGEM - Een personeelslid van het recyclagepark in Edegem heeft een Corona besmetting opgelopen. Hierdoor gaan zijn collega's nu tijdelijk in quarantaine en worden getest.

BREAKING

Geen Kerstival dit jaar door Corona maatregelen

SINT-KRUIS - Er zal dit jaar geen Kerstival georganiseerd worden in Sint-Kruis. Steeds is er een tweedaags programma met concert en kerstmarkt met optreden aan de kerk bij de Moerkerkesteenweg. 

Bekijk meer gerelateerde artikels