Regio

Naar de zaterdagmarkt in Brugge

BRUGGE - In Brugge wordt wekelijks op zaterdagvoormiddag de marktdag gehouden met heel wat aanbod op één plein namelijk Zand en Vrijdagmarkt.

Er is een bijzonder ruim aanbod aan food en non food. Je kan er onder meer de kazen vinden van Kaashandel Manil die op 24 en 31 december de bestelde kaasschotels aan gratis zal leveren bij de klanten.  

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Horeca krijgt eindelijk perspectief, terug open vanaf begin mei

BELGIE - Na het Overlegcomité heeft Premier Alexander De Croo een aantal versoepelingen aangekondigd voor de komende maanden. Vanaf begin mei zou de horeca terug open kunnen als de cijfers van het aantal besmettingen meevallen.   

BREAKING

Pretparken mogen open vanaf april

BELGIE - De pretparken in ons land kunnen starten met de voorbereidingen voor een heropening in de maand april. Zij zullen dus nog kunnen genieten van de Paasvakantie. 

BREAKING

Uitvaarten vanaf maandag met 50 personen

BELGIE - Het Overlegcomité kwam vandaag samen om een aantal versoepelingen aan te kondigen. Ze maken meteen werk van de uitvaarten waarbij nu slechts een aantal naaste familieleden konden aanwezig zijn.  

BREAKING

Veel interesse voor organisatie Boekenbeurs

ANTWERPEN - De organisatoren van de jaarlijkse Boekenbeurs in Antwerpen zijn op zoek naar een overnemer; Door Corona kon hun event niet doorgaan.

BREAKING

File tot in Hansbeke door werken aan de brug in Drongen

HANSBEKE - De voorbije dagen was er een aanrijding van de brug over de E40 snelweg in Drongen. De brug liep toen schade op waarbij brokstukken naar beneden vielen.

BREAKING

Ook dit jaar geen Mariaprocessie in Halle

HALLE - In Halle zal er ook dit jaar geen Mariaprocessie gehouden worden. De processie was uitgesteld naar Pinksteren van dit jaar. Door de Coronamaatregelen wordt nu al beslist de processie ook dit jaar te schrappen van de kalender.  

BREAKING

Drie ongevallen op E34 snelweg

OOST-VLAANDEREN - Op de E34 snelweg is het donderdag tot drie ongevallen gekomen, dit ter hoogte van Moerbeke, Stekene en Kemseke.  

BREAKING

Vandaag start van assisenproces tegen duivelskoppel

BRUGGE - Voor het assisenhof van West-Vlaanderen in Brugge start vandaag het proces tegen het duivelskoppel voor een moord die dateert van 1996. Toen werd een Britse zakenman om het leven gebracht. 

BREAKING

Vrachtwagen tegen brug over E40 in Drongen

DRONGEN - Op de snelweg E40 in Drongen is er vandaag heel wat hinder geweest nadat een vrachtwagen met kraan tegen een brug was terecht gekomen. 

Bekijk meer gerelateerde artikels