Regio

Morgenvoormiddag marktdag in Zwevezele

ZWEVEZELE - Op de parking in de Tramstraat in Zwevezele wordt wekelijks op zondagvoormiddag marktdag gehouden. 

Er is een ruim aanbod aan verse voeding. De marktwagen met kippen lokt vooral heel wat volk op zondag maar ook de kaas, pannenkoeken en Noordzeevis verkopen vlot.

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

MUG Heli opgeroepen voor zwaar arbeidsongeval in Koekelare

KOEKELARE - Het MUG heli team werd deze namiddag rond 14.20 uur opgeroepen naar Koekelare. Er had zich een zwaar arbeidsongeval voorgedaan in een bedrijf.

BREAKING

Onderzoek naar carjacking in Oostende

OOSTENDE - In de Hoopstraat in Oostende is er een carjarcking geweest op een 35 jarige Nederlander. De man moest zijn wagen verlaten.

BREAKING

Birna en Steven starten nieuw foorseizoen in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Op het Marktplein in Zeebrugge start nu zaterdag de carnavalsfoor met heel wat attracties voor jong en oud.

BREAKING

Morgen gaan landbouwers betogen in Brussel

BRUSSEL - Aan het Schumanplein in Brussel wordt morgen een betoging verwacht van landbouwers die uit alle hoeken van het land zullen komen.

BREAKING

Levenloos lichaam aangetroffen in kanaal in Beernem

BEERNEM - De hulpdiensten werden deze voormiddag verwittigd van een levenloos lichaam in het kanaal Brugge-Gent ter hoogte van Beernem.

BREAKING

Metroverkeer was tijdlang verstoord op de lijnen 2 en 6 in Brussel

BRUSSEL - Het metroverkeer in Brussel was vanavond een tijdlang verstoord op de lijnen 2 en 6. De oorzaak was een kapotte wissel.

BREAKING

Nu zondag demo van Federale Politie te paard op Flanders Expo in Gent

GENT - In Flanders Expo is er van vrijdag 21 tot en met zondag 23 februari de Flanders Horse Expo met tal van standhouders; Je vindt er alles voor ruitersport, je komt er meer te weten over de paardenrassen en er zijn tal van demonstraties in de pistes. 

BREAKING

Foto van de dag: de pracht van de paaslelies in Brugge

BRUGGE - Dagelijks trekt de Brugse hobbyfotograaf Frank Vergucht nu naar het Begijnhof. Nu staan de bloemen bijzonder mooi. In combinatie met de zon zijn ze prachtig. 

BREAKING

Funderingen van 15e eeuwse Katelijnepoort aangetroffen

BRUGGE - Bij de rioleringswerken in de Katelijnestraat in Brugge werden de funderingen bloot gelegd van de 15e eeuwse Katelijnepoort. BAAC en Raakvlak doen nu verder onderzoek.

BREAKING

Vroeg lentegevoel dit jaar

BELGIE - De temperaturen zijn deze winter bijzonder zacht. De komende dagen worden temperaturen verwacht tot veertien graden. 

Bekijk meer gerelateerde artikels