Regio

Vrijdag assisenzaak in Brugge gestart

BRUGGE - In het Hof van Assisen in Brugge is vrijdag de assisenzaak gestart tegen een een 25 jarige man uit Adinkerke. Hij staat terecht voor doodslag op zijn kind. 

Nu maandag zal de verdachte verhoord worden. Hij wordt verdedigd door meester Kris Vincke. Tegen donderdagavond word het arrest verwacht in deze zaak.

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Rijbewijs meteen ingetrokken na ongeval in Menen

MENEN - De voorbije nacht heeft de politie een rijbewijs ingetrokken van een 25 jarige man. Hij was uit de bocht gegaan met zijn wagen.  

BREAKING

Rioleringswerken in Oedelem starten op 9 maart

OEDELEM - Van 9 maart tot 2 april zullen er rioleringswerken uitgevoerden worden. Het verkeer zal beurtelings geregeld worden door middel van lichten. Tegen 2023 moeten alle werken klaar zijn. 

BREAKING

Brandweer krijgt nieuwe kazerne in Evergem

EVERGEM - De brandweer van Evergem krijgt een nieuwe kazerne. Intussen verhuist de brandweerpost van Wondelgem naar Evergem  

BREAKING

Brand in woning in Zedelgem

ZEDELGEM - De brandweer werd vrijdag opgeroepen voor een brand van een woning. De brand was ontstaan in de badkamer.  

BREAKING

De CD&V Sint-Pieters vraagt aandacht voor vervoersplan

BRUGGE - Vanaf volgend jaar worden de nieuwe vervoersplannen van kracht bij De Lijn. Heel wat buslijnen zullen dan herschikt worden. De lijn 3 zou een andere route volgen en de lijn 13 zou rechtstreeks van het station naar het ziekenhuis rijden.  

BREAKING

Directeur Joost Dendooven stopt na 15 jaar in Basisschool Mozaïek

SINT-KRUIS - In de basisschool de Mozaïek in Sint-Kruis stopt Joost Dendooven na vijftien jaar directeur. Hij gaat aan de slag bij het Katholiek Onderwijs in Brussel.

BREAKING

Onderzoek naar geurhinder in Antwerpen

ANTWERPEN - De politie en brandweer van Antwerpen kregen donderdag meerdere meldingen binnen van geurhinder. Het ging om een chemische geur.

BREAKING

Komend weeekend vernieuwingswerken Leopold II metrotunnel in Brussel

BRUSSEL - De MIVB zal komend weekend het metroverkeer schrappen op de metrolijnen 2 en 6, dit tussen de haltes Ijzer en Elisabeth.  

Bekijk meer gerelateerde artikels