Regio

57 bestuurders onder invloed bij controle in Limburg

LIMBURG - In zeven verschillende politiezones heeft de lokale politie het voorbije weekend een alcohol- en drugscontrole gehouden. Er werden 4000 bestuurders gecontroleerd in de zones. 

Van de 4000 gecontroleerde bestuurders reden 38 bestuurders onder invloed van alcohol (ondanks de goed vooraf aangekondigde BOB campagne) en 19 bestuurders onder invloed van drugs.    

Bron: Foto©Pixabay

Bekijk Ook

BREAKING

Nieuw seizoen gestart van de Oosterscheldekreeft

NEDERLAND - In Zeeland is het nieuw seizoen gestart van de Oosterscheldekreeft dat duurt tot 15 juli. Door de sluiting van de horeca in Nederland en ons land is de vraag kleiner.

BREAKING

Nakhon Thai uit Brugge levert over de middag en 's avonds aan huis

BRUGGE - Tijdens de verplichte Corona sluiting levert Nakhon Thai uit de Philipstockstraat de maaltijden aan huis. Je kan bestellen tussen 12 en 15 uur en van 17 tot 21.30 uur. 

BREAKING

Kati levert de paasdecoratie aan huis

ZEDELGEM - De zaak Kati Home Deco is momenteel gesloten omwille van de Corona crisis. Toch willen velen voor de komende paasdagen hun woning voorzien van de nodige decoratie. Ze willen Pasen vieren onder het gezin en een bloemetje kan veel doen. 

BREAKING

Daniël draait elke namiddag op verzoek

KNESSELARE - Daniel Vervaeck uit Knesselare is al meer dan twintig jaar dj. Hij draait elke namiddag van 13 tot 14 uur muziek voor de bewoners uit zijn buurt vanuit zijn studio in zijn woning. 

BREAKING

Stad krijgt subsidie van 30.000 euro voor propere Standwijk Zeebrugge

ZEEBRUGGE - De stad Brugge krijgt een subsidie van 30.000 euro voor een probere Strandwijk in Zeebrugge. Ze zullen een studiebureau aanstellen die de bewoners en bezoekers van de Strandwijk zal bevragen. 

BREAKING

Politie in Aalst zet vanaf vandaag drone in

AALST - In Aalst zet de lokale politie vanaf vandaag een drone in om over de openbare domeinen te vliegen en te controleren of groepjes jongeren er niet samen komen.   

BREAKING

Bewolkte start van de dag

KUST - De dag is vandaag bewolkt gestart aan de kust. Daar worden komend weekend controles verwacht om te voorkomen dat tweedeverblijvers toch naar de kust komen voor de Paasvakantie.

BREAKING

Hof Ter Doest pakt komend weekend uit met barbecuepakket

LISSEWEGE - Er wordt komend weekend prachtig lenteweer verwacht met bijzonder aangename temperaturen. Velen zullen dan ook in hun tuin genieten van een barbecue. 

BREAKING

Bestelwagen nodig om uw afval naar containerpark te brengen ?

BRUGGE/DAMME/ASSENEDE - Volgende week dinsdag openen de containerparken terug om uw afval weg te brengen. Heel wat mensen zijn immers bezig met verbouwingen of met werken in de tuin. Er zijn wel in de meeste steden en gemeenten tal van voorwaarden wie mag gaan.   

BREAKING

Geen bloemenmarkt in Wevelgem dit jaar

WEVELGEM - In Wevelgem komt er dit jaar geen bloemenmarkt op vrijdag 1 mei. Heel wat events voor de maanden april, mei en juni zijn al in tal van gemeenten en steden afgelast omwille van het Corona virus.

Bekijk meer gerelateerde artikels