Gastronomie

Sabine Goethals uit Loppem mocht kookwedstrijd presenteren op Horecava Amsterdam

AMSTERDAM (NEDERLAND) - In het Rai Amsterdam is vandaag de horecabeurs Horecava gestart. Ze verwachten er de komende dagen heel wat bezoekers uit binnen- en buitenland. 

Je komt er alles te weten over de allernieuwste trends op vlak van horeca maar er was vandaag ook de kookwedstrijd van de Gastronomische Gilde met het NK Leermeester Leerling en Jonge Koks. Sabine Goethals uit Loppem, gekend van Kookeet, mocht al voor de tweede maal instaan voor de presentatie. Winnaars van de wedstrijd waren Rob Wijnen en Timon Verhees. 

Bron: Foto┬ęSabine Goethals

Bekijk Ook

BREAKING

Resturant B-In pakt uit met nieuwe kaart

BRUGGE - Het restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan pakt uit met een nieuwe kaart voor de komende maanden. Er zijn heel wat nieuwe voorgerechten en hoofdgerechten.

BREAKING

Hof Ter Doest pakt uit met suggestiemenu aan 45 euro

LISSEWEGE - In Lissewege pakt het Hof ter Doest uit  met een suggestiemenu aan 45 euro. Het menu bestaat uit drie gangen. 

BREAKING

Oesterput Blankenberge pakt terug uit met Valentijnpakketten

BLANKENBERGE - De Oesterput in Blankenberge pakt terug uit met Valentijnpakketten. Voor 90 euro krijg je een pakket voor twee personen.

BREAKING

190 bestuurders te snel in Politiezone Het Houtsche

OEDELEM/OOSTKAMP/LOPPEM -De politie van de zone Het Houtsche heeft een snelheidscontrole gehouden waarbij 190 overtredingen konden vastgesteld worden.

BREAKING

Driegangen lunch aan 40 euro bij sterrenchef Timothy Goffin

SINT-KRUIS - In het gezellige restaurant Goffin vlakbij de Kruispoort kan je heerlijk tafelen. De chef Timothy kreeg eerder 1 Michelinster en kreeg 15/20 van Gault Millau.  

BREAKING

Au Venitien bestaat vijftig jaar in Blankenberge

BLANKENBERGE - Het restaurant Au Venitien in Blankenberge bestaat vijftig jaar. De zaak wordt gerund door Jurgen en Katrien die nog tot eind deze maand uitpakken met een driegangenmenu voor 45 euro met fazant als hoofdgerecht. 

BREAKING

2,4 % meer passages door Westerscheldetunnel

ZEELAND (NEDERLAND) - De Westerscheldetunnel in het Nederlandse Zeeland kende vorig jaar 2,4% meer passages. Er waren 7,7 miljoen passages op jaarbasis.     

BREAKING

Italiaanse topkeuken in Oostende

OOSTENDE - De Oostendenaars zijn bijzonder lovend over het restaurant Zaz Cuisine, een Italiaans visrestaurant in de Van Iseghemlaan in Oostende. 

BREAKING

Burgemeester Sluis brengt hulde aan brandweermannen

SLUIS (NEDERLAND) - De burgemeester van Sluis Marga Vermue heeft hulde gebracht aan acht brandweermannen van de brandweerposten Ijzendijke en Oostburg. 

BREAKING

Riet Muylaert komt op 22 februari naar het Klokhof in Loppem

LOPPEM - Op heel wat plaatsen zijn de voorstellingen van Riet Muylaert al uitverkocht. Ze brengt onder meer Je woord maar tal van andere nummers.

Bekijk meer gerelateerde artikels