Regio

Sabine heeft al jaren een band met gastronomie

LOPPEM - Sabine Goethals is geen onbekende. Ze is al jaren actief in de theaterwereld (waar ze heel wat jongeren de nodige knepen aanleerde om op de planken te staan), was al te zien op meerdere televisiezenders en heeft al jaren een band met gastronomie.  

Velen zullen Sabine kennen van het Klokhof in Loppem waar haar dochter jaarlijks tijdens de zomermaanden een gezellige bar runt maar ook van de presentatie op Kookeet, het culinaire event in Brugge met alle topchefs. Voor de tweede maal wordt ze al gevraagd naar het Nederlandse Amsterdam. Daar kon je haar vandaag aan het werk zien in het Rai waar ze instond voor de presentatie van de kookwedstrijd.    

Bron: Foo┬ęSabine Goethals

Bekijk Ook

BREAKING

Onderzoek na brandstichting in Temse

TEMSE - De politie is een onderzoek gestart naar een geval van brandstichting in de Carrefour winkel in Temse. 

BREAKING

75 jaar bevrijding Auschwitz

BELGIE - Heel wat Belgen hebben de voorbije dagen een bezoek gebracht aan Auschwitz waar het vandaag precies 75 jaar geleden is dat het kamp bevrijd werd.

BREAKING

N-VA pleit voor verlichting langs jaagpad in Beernem

BEERNEM - In Beernem pleit de N-VA voor verlichting langs het Jaagpad tussen de Miseriestraat en het Boothuis. Het moet veiliger fietsen worden in de toekomst. Ze hebben de problematiek aangekaart tijdens de gemeenteraad.

BREAKING

Avanti Brugge speelt morgen in hun nieuwe zaal in Assebroek

ASSEBROEK - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge pakt morgen dinsdag uit met een scrimmage wedstrijd tegen Gistel/Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in hun toekomstige zaal Jan Fevijn in de Daverlostraat in Assebroek.   

BREAKING

Culinala pakt uit met Valentijn win actie

SINT-KRUIS - De zaak Culinala op de hoek met de Veltemweg met de Fortuinstraat in Sint-Kruis, pakt uit met een Valentijn win actie. Er zijn twee kaasplanken te winnen voor Valentijn.

BREAKING

Brugse topchocolatier Dominique Persoone in Tokyo

BRUGGE/ TOKYO - In Tokyo is vandaag het Internationaal Chocolade Salon van start gegaan met meer dan 400 deelnemers uit tal van landen.  

BREAKING

Clip Tamara en Tom opgenomen in Stoomcentrum Maldegem

MALDEGEM - Het artiestenduo Tamara en Tom hebben een nieuw nummer uit onder de noemer "Sporen van mijn hart'.

BREAKING

Flanders Business Circle toost op het nieuwe jaar in Brugge

BRUGGE - In de Beobank aan de Gulden Vlieslaan in Brugge wordt vanavond de nieuwjaarsreceptie gehouden van de Flanders Business Circle. Ze mogen heel wat genodigden vewelkomen voor een verzorgde receptie. 

BREAKING

Palm pakt uit met alcoholvrij bier voor Tournee Minerale

STEENHUFFEL - De Brouwerij Palm pakt voor Tournee Minerale tijdens de maand februari uit met een alcoholvrij bier. Meer en meer Belgen gaan de uitdaging aan om een maand zonder alcohol te blijven.

BREAKING

Werken gestart op het Gemeenteplein in Strombeek Bever

STROMBEEK-BEVER - Op het Gemeenteplein in Strombeek-Bever zijn de werken gestart voor de bouw van een bufferbekken. In februari moet de bouwput klaar zijn. 

Bekijk meer gerelateerde artikels