Wonen

Immo en decoratie onder één dak

DAMME - In Damme moet je zeker eens binnen lopen bij Immo Boutique. Je komt er alles te weten wat er te koop en te huur is in Damme en de ganse regio maar je kan er ook leuke decoratiestukken vinden.

Regelmatig nodigt Ilse ook kunstenaars uit om hun werken tentoon te stellen in haar zaak.

Bron: Foto©Diya Janssens

Bekijk Ook

BREAKING

Volgend jaar grote namen in het Kursaal Oostende

OOSTENDE - Het Kursaal Oostende heeft al voor heel wat optredens een nieuwe datum gevonden in 2021. De nieuwe data zijn vermeld op hun website.

BREAKING

Boek over het Gouverneurshuis in Brugge

BRUGGE - Er zijn heel wat boeken over de monumenten op de Burg. Toch ontbrak er nog één gebouw; namelijk de ambtswoning van de gouverneur waar de nieuwe burgemeesters telkens hun eed moeten afleggen.   

BREAKING

Over de Tweede Wereldoorlog in Blankenberge

BLANKENBERGE - In Blankenberge werd het nieuwe boek van Pieter Deschoolmeester voorgesteld. De man is archivaris bij de stad Blankenberge. 

BREAKING

Morgen zondag boekenmarkt in Damme

DAMME - In Damme wordt morgen zondag terug boekenmarkt gehouden. De boekenmarkt wordt terug op de Markt gehouden. 

BREAKING

Maandag starten werken in Vivenkapelle

VIVENKAPELLE - In de Weststraat in Vivenkapelle starten nu maandag werken voor de renovatie van de riolen in opdracht van Aquafin. 

BREAKING

Vanneuvillehuis werd vandaag geopend in Koksijde

KOKSIJDE -Aan de Middenlaan in Koksijde werd vandaag het Vanneuvillehuis geopend, dit met een beperkt aantal genodigden gezien de Corona maatregelen.

BREAKING

Geen Damme Culinair maar wel pakketten

DAMME - Er is terug een stijging van het aantal Corona besmettingen in West-Vlaanderen. Het organiseren van Damme Culinair op zondag 4 otkober is dan ook niet mogelijk.

BREAKING

Tussen Kale en Kanaal op Open Monumentendag

DEINZE - Het is nu zondag Open Monumentendag waarbij heel wat steden en gemeenten routes uitgestippeld hebben zodat iedereen kan wandelen en fietsen langs de monumenten. In Deinze is er de route tusse Kale en Kanaal.

BREAKING

Burgemeester Coens vraagt onderzoek na handtastelijkheden op bus

DAMME - Op de bus van Brugge naar Maldegem werden jonge meisjes lastig gevallen door een jonge man. Na meerdere meldingen vroeg burgemeester Coens meteen verder onderzoek. 

BREAKING

Volgende week werken aan de Jackxsensbruggen in Moerkerke

MOERKERKE - In Moerkerke zijn volgende week werken gepland aan de Jackxsensbruggen. Er zal van 14 tot 19 september alterneren verkeer zijn over de bruggen.

Bekijk meer gerelateerde artikels