Wonen

Immo en decoratie onder één dak

DAMME - In Damme moet je zeker eens binnen lopen bij Immo Boutique. Je komt er alles te weten wat er te koop en te huur is in Damme en de ganse regio maar je kan er ook leuke decoratiestukken vinden.

Regelmatig nodigt Ilse ook kunstenaars uit om hun werken tentoon te stellen in haar zaak.

Bron: Foto©Diya Janssens

Bekijk Ook

BREAKING

Morgen start van jubileumweek Huizenjagers op Vier

VLAANDEREN - Op de televisiezender Vier start morgen maandag de jubileumweek van Huizenjagers naar aanleiding van de 50e uitzendweek.

BREAKING

Kunstwandeling door Brugge met werk van Jef Vliegen

BRUGGE - Gisteren en vandaag kon je door Brugge een kunstwandeling maken met vertrek aan het RVT Jeruzalem. Op tal van locaties in de binnenstad kon je binnen lopen om het werk van Jef Vliegen te bewonderen. 

BREAKING

Kleurrijke kunst van Jef Vliegen lokte heel wat volk

BRUGGE - De kleurrijke kunst van Jef Vliegen lokte het voorbije weekend heel wat volk naar het RVT Jeruzalem in Brugge. Het rusthuis staat momenteel leeg en was de geschikte locatie voor een expo.

BREAKING

Bio Kapsalon Attisch lanceert haar eigen webshop

NIEUWPOORT - Reeds vele jaren is het Bio Kapsalon Attisch in Nieuwpoort-Stad een begrip. De haren kleurt ze met natuurlijke producten en al heel wat klanten hebben er de voordelen van gevonden. Verder gebruikt ze enkel bio shampoos.

BREAKING

Historisch spektakel naar aanleiding van 400 jaar stadswallen in Damme

DAMME - Op zaterdag 6 en zondag 7 juni wordt in Damme een historisch spektakel gehouden naar aanleiding van 400 jaar stadswallen.

BREAKING

Morpho Vastgoed Ruddervoorde bestaat één jaar

RUDDERVOORDE - Het vastgoedkantoor Morpho in de Sint-Elooistraat bestaat één jaar. Burgemeester Jan De Keyser ging Anitha Daniel feliciteren. 

BREAKING

Eerste Zeb Singles Night was een succes

MERCHTEM - In de Zeb winkel van Merchtem werd vrijdag de eerste Zeb Singles Night gehouden en het was meteen een voltreffer. Heel wat alleenstaanden kwamen een lief zoeken of een outfit shoppen met 20% korting. 

BREAKING

Nieuwe Ellemila shop staat online

BELGIE - De online shop van Ellemila met damesmode zit in een nieuw kleedje. Je kan er nu meteen de nieuwste collectie ontdekken voor de lente en de zomer.

BREAKING

Huis Van Loocke bestaat 76 jaar op 19 februari

BRUGGE - Het Huis Van Loocke is al 76 jaar een begrip in Brugge. Ze zijn gekend bij de kunstenaars en kunstschilders die er een ruim aanbod vinden. Francoise helpt de klanten bij het maken van de keuze.

BREAKING

Geslaagde salsa avond in Moerkerke

MOERKERKE - In zaal der Rozen in Moerkerke heeft het Willemsfonds uitgepakt met een salsa avond met een negenkoppig orkest.  

Bekijk meer gerelateerde artikels