Regio

De impact van off-line communicatie in het digitaal tijdperk

BRUGGE - Ondanks dat het digitale medialandschap aan terrein wint, zijn alle vormen van off-line communicatie nog steeds heel effectief en onmisbaar. Eén druk op een knop en een nieuwigheid staat op een website of social media. Bij off-line producten vergt dit wat meer werk, maar je krijgt er dan ook iets voor terug. Je krijgt iets tastbaars.

Hoewel we in een digitaal tijdperk zitten, betekent niet dat de andere media geen impact meer hebben. Integendeel, het is de uitgelezen kans om je van je concurrenten te onderscheiden. We lijsten de voordelen even voor je op:

  • Tegenwoordig is er een overload aan informatie op het web. Hierdoor worden advertenties, e-nieuwsbrieven, enz. sneller genegeerd. Voordbeeld een brief in de brievenbus wordt bijna altijd geopend en kom je zo fysiek onder de aandacht van je doelgroep.
  • Iets tastbaars wekt vertrouwen bij de doelgroep.
  • Offline media bereiken andere mensen dan online media. Als bedrijf mag je ondertussen ook niet zomaar digitale nieuwsbrieven versturen als die persoon jouw toestemming niet heeft. Er zijn veel meer online privacy beperkingen (GDPR).
  • Off-line communicatie draagt bij tot de beleving van je bedrijf en bepaalt dus ook je imago.
  • Bedrijven zetten tegenwoordig bijna alles in op hun online communicatie en verliezen ‘de echte wereld’ uit het oog. Met offline communicatie kan je je dus net onderscheiden.
  • Voorbeelden van offline communicatie: logo, huisstijl, visitekaarten, briefpapier, enveloppen, catalogus, brochure, flyer, affiche, roll-up banners, gadgets, vlaggen, spandoeken, panelen, belettering, beroepskledij,…

Of het on- of offline is, onze designers maken steeds communicatie met maximale impact. Interesse? Surf even naar www.digicreate.be of neem contact via sales@digicreate.be of kom gewoon gezellig eens langs: Akkerstraat 1/02, 8020 Oostkamp en we zetten de koffie of iets fris voor je klaar.

Bron: FotoĀ©Digicreate

Bekijk Ook

BREAKING

Brandweer krijgt heel wat oproepen door stroopanne

BRUGGE - De brandweer van de zone 1 kreeg al heel wat oproepen binnen van de Oostkust voor personen die opgesloten zitten in liften en ondergrondse garages. Door de stroompanne is heel wat uitgevallen.

BREAKING

Ook tramverkeer aan de kust heeft hinder van stroomonderbreking

KNOKKE-HEIST/BLANKENBERGE - Door de stroompanne aan de kust is er momenteel geen tramverkeer mogelijk tussen Knokke en de Duinse Polders in Blankenberge. 

BREAKING

Roskambruggen op A11 uitgevallen door stroompanne

DUDZELE - Op de A11 snelweg zijn er problemen met de Roskambruggen. Door de stroompanne gaan de bruggen momenteel niet meer dicht voor het verkeer. 

BREAKING

Grote stroompanne in Blankenberge en buurgemeenten

BLANKENBERGE/ICHTEGEM - Vele honderden gezinnen in Blankenberge, Zeebrugge, Zwankendamme, Lissewege, Dudzele, Heist, Rampskapelle, Oostkerke en Zuienkerke zitten momenteel zonder stroom. De stroom is even voor 8 uur uitgevallen.  

BREAKING

Vandaag asperges op Vlaamse wijze bij Het Eetidee

SINT-KRUIS - Het Eetidee aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis pakt vandaag uit met asperges op Vlaamse wijze als take away gerecht.

BREAKING

IVBO zoekt nieuwe laders/chauffeurs voor afvalophaling

BRUGGE - De afvalintercommunale IVBO actief aan de Pathoekeweg in Brugge zoekt voor de bediening van hun negen gemeenten naar nieuwe laders - chauffeurs voor de afvalophaling. 

BREAKING

Nieuw in het aanbod bij Autoverhuur Meerschaert

BRUGGE/DAMME/ASSENEDE - Bij Autoverhuur Meerschaert hebben ze nu de bestelwagen Peugeot Expert nieuw in het aanbod, ideaal voor een verhuis of een klein transport waarvoor geen laadbrug nodig is.  

Bekijk meer gerelateerde artikels