Regio

Brugse topchocolatier Dominique Persoone in Tokyo

BRUGGE/ TOKYO - In Tokyo is vandaag het Internationaal Chocolade Salon van start gegaan met meer dan 400 deelnemers uit tal van landen.  

Je kan er onder meer een stand vinden van The Chocolate Line van topchocolatier Dominique Persoone. Het Chocolade salon duurt tot en met zondag 2 februari en verwacht vele duizenden bezoekers.   

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Nakhon Thai uit Brugge levert over de middag en 's avonds aan huis

BRUGGE - Tijdens de verplichte Corona sluiting levert Nakhon Thai uit de Philipstockstraat de maaltijden aan huis. Je kan bestellen tussen 12 en 15 uur en van 17 tot 21.30 uur. 

BREAKING

Kati levert de paasdecoratie aan huis

ZEDELGEM - De zaak Kati Home Deco is momenteel gesloten omwille van de Corona crisis. Toch willen velen voor de komende paasdagen hun woning voorzien van de nodige decoratie. Ze willen Pasen vieren onder het gezin en een bloemetje kan veel doen. 

BREAKING

Daniël draait elke namiddag op verzoek

KNESSELARE - Daniel Vervaeck uit Knesselare is al meer dan twintig jaar dj. Hij draait elke namiddag van 13 tot 14 uur muziek voor de bewoners uit zijn buurt vanuit zijn studio in zijn woning. 

BREAKING

Stad krijgt subsidie van 30.000 euro voor propere Standwijk Zeebrugge

ZEEBRUGGE - De stad Brugge krijgt een subsidie van 30.000 euro voor een probere Strandwijk in Zeebrugge. Ze zullen een studiebureau aanstellen die de bewoners en bezoekers van de Strandwijk zal bevragen. 

BREAKING

Politie in Aalst zet vanaf vandaag drone in

AALST - In Aalst zet de lokale politie vanaf vandaag een drone in om over de openbare domeinen te vliegen en te controleren of groepjes jongeren er niet samen komen.   

BREAKING

Bewolkte start van de dag

KUST - De dag is vandaag bewolkt gestart aan de kust. Daar worden komend weekend controles verwacht om te voorkomen dat tweedeverblijvers toch naar de kust komen voor de Paasvakantie.

BREAKING

Hof Ter Doest pakt komend weekend uit met barbecuepakket

LISSEWEGE - Er wordt komend weekend prachtig lenteweer verwacht met bijzonder aangename temperaturen. Velen zullen dan ook in hun tuin genieten van een barbecue. 

Bekijk meer gerelateerde artikels