Regio

Schade aan de bovenleiding in Schellebelle

SCHELLEBELLE - Op de spoorlijn tussen Gent en Aalst en tussen Gent en Dendermonde zijn er al enkele uren problemen door schade aan de bovenleiding.

Er is schade aan de bovenleiding in Schellebelle. Een vrachtwagen heeft schade berokkend aan de bovenleiding.

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Ruddersstove zoekt voltijdse kok voor grootkeuken

BRUGGE - Ruddersstove van Mintus Brugge is momenteel op zoek naar een voltijdse kok voor de grootkeuken waar dagelijks maaltijden worden bereid voor de woonzorgcentra, dienstencentra en thuiswonende senioren. Er worden ongeveer tweeduizend maaltijden per dag klaar gemaakt. 

BREAKING

Nieuw hotel Ibis Styles in Bredene

BREDENE - Op 6 oktober opent een nieuw hotel de deuren in Bredene. Het gaat om een Ibis Styles hotel. Het nieuwe hotel vind je aan de Koiningin Astridlaan. 

BREAKING

Morgen zaterdag afscheid van oude tramstellen kusttram

OOSTENDE - Morgen wordt afscheid genomen van de oude tramstellen van de kusttram van De Lijn. Ze worden vervangen door de nieuwe Zeelijners. 

BREAKING

Vandaag start van Sente kermis in Sint-Laureins

SINT-LAUREINS -Het is dit weekend Sente kermis met een totaalprogramma. 

BREAKING

Nieuwe politiecombi voor politiezone BHT

BERINGEN - De politiezone BHT (Beringen, Ham en Tessenderlo) heeft een nieuwe politiecombi in gebruik genomen met het battenburgpatroon. 

BREAKING

De Lijn zal omrijden omwille van de werken in Boudewijnlaan in Brussel

BRUSSEL - Vanaf vandaag zullen de bussen van De Lijn een andere rijweg nemen richting Noordrand. Door de werken aan de Boudewijnlaan in Brussel lopen ze teveel hinder op.  

BREAKING

Aldi in Willebroek wordt heringericht

WILLEBROEK - De Aldi supermarkt in Willebroek zal morgen zaterdag om 16 uur de deuren sluiten voor een weekje sluiting voor een volledige herinrichting.  

BREAKING

Nu maandag gemeenteraad in Brugge

BRUGGE - Nu maandag 25 september komt de gemeenteraad van Brugge opnieuw bijeen. Op de agenda staan er 45 punten in open zitting. Verder zijn er 13 interpellaties van raadsleden voorzien. 

BREAKING

Sint-Michielskermis in Nieuwpoort start nu zaterdag

NIEUWPOORT - Nu zaterdag 23 september start de Sint-Michielskermis op de Markt in Nieuwpoort. De foor duurt tot en met woensdag 27 september.  

BREAKING

Komend weekend Kempisch Bierfestival in Geel

GEEL - In Geel is er komend weekend het Kempisch Bierfestival dat aan de 34e editie toe is. Er zijn tal van bieren te proeven van brouwerijen uit binnen- en buitenland. 

Bekijk meer gerelateerde artikels