Regio

IVBO is op zoek naar een technieker

BRUGGE - De afvalintercommunale IVBO, bevoegd voor negen gemeenten in de regio Brugge, zoekt voor hun vestiging aan de Pathoekeweg in Brugge een technieker die bereid is om te werken in het continusysteem.    

De vacature staat nu op de zijkant van de vrachtwagens van IVBO om aandacht te trekken. Meer info over deze vacature vind je via https://jobs.ivbo.be/nl

Bron: Foto©IVBO/Magenta

Bekijk Ook

BREAKING

Nieuwe sporthal in Grembergen

DENDERMONDE - De stad Dendermonde laat een nieuwe sporthal bouwen in Grembergen. Ze krijgen alvast een subsidie van 1 miljoen euro.  

BREAKING

Spoorlopers hinderden treinverkeer in Waregem

WAREGEM -  In Waregem was er vandaag een tijdlang hinder voor het treinverkeer. Er werden spoorlopers gemeld.   

BREAKING

Fanfare Steenbrugge houdt concert op zondag 12 juni

ASSEBROEK - De Sint-Ceciliafanfare van Steenbrugge houdt op zondag 12 juni in de voormiddag een concert, dit van 11 tot 12 uur op de rommelmarkt aan de Kinderboerderij de Zeven Torentjes.  

BREAKING

Heraangelegde straten Sin-Kristoffelwijk Assebroek officieel geopend

ASSEBROEK - In Assebroek werden de heraangelegde straten officieel ingewandeld met de fanfare van Steenbrugge. De Bossuytlaan en enkele zijstraten werden onder handen genomen.  

BREAKING

Schapen geschoren in Kinderboerderij de Zeven Torentjes

ASSEBROEK - In de Kinderboerderij de Zeven Torentjes in Assebroek werden de schapen geschoren tijdens het schaapscheerfeest. Driehonderd leerlingen van scholen kwamen langs maar ook heel wat jonge gezinnen met kinderen.   

BREAKING

Bredense bib pakt uit met app

BREDENE - De bibliotheek van Bredene pakt uit met een app. Voortaan kan je van thuis een boek uitlenen of verlengen via uw smartphone. 

Bekijk meer gerelateerde artikels