Regio

IVBO is op zoek naar een technieker

BRUGGE - De afvalintercommunale IVBO, bevoegd voor negen gemeenten in de regio Brugge, zoekt voor hun vestiging aan de Pathoekeweg in Brugge een technieker die bereid is om te werken in het continusysteem.    

De vacature staat nu op de zijkant van de vrachtwagens van IVBO om aandacht te trekken. Meer info over deze vacature vind je via https://jobs.ivbo.be/nl

Bron: Foto©IVBO/Magenta

Bekijk Ook

BREAKING

Nieuw toeristisch seizoen kan starten in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - In Zeebrugge kan het toeristisch seizoen starten. Vanaf komend weekend zullen de foodtrucks terug open zijn met heel wat lekkers op de Zeedijk.   

BREAKING

Tijdelijke gratis zomerparking voor Middelkerke

MIDDELKERKE - In Middelkerke wordt aan de Rietstraat een tijdelijke gratis zomerparking in gebruik genomen. Er zal plaats zijn voor 550 wagens.  

BREAKING

Komend weekend kermis in Watervliet

WATERVLIET - Komend weekend is er kermisweekend in Watervliet. Op vrijdag zijn er optredens met onder meer Marina Wally, op zaterdag mosselsouper en kinderanimatie en op zondag rommelmarkt en travestie. 

BREAKING

Nu zaterdag Taptoe op de Burg in Brugge

BRUGGE - Nu zaterdag is er de 33e editie van de Fedekam Taptoe op de Burg in Brugge. 

BREAKING

Kempen pakt uit met campertour

KEMPEN - In de Kempen in de provincie Antwerpen pakken ze uit met een heuse campertour. Het gaat om een rondit van 250 kilometer langs de mooiste locaties in de Kempen.   

BREAKING

Vrouw gijzelde huisarts in Waregem

WAREGEM - Een 49 jarige vrouw heeft haar 32 jarige huisarts gegijzeld in haar woning. Ze kwam in woorden toen de arts geen medicatie wou voor schrijven die ze wou.  

BREAKING

School in Zoersel ontruimd omwille van gasgeur

ZOERSEL - Een school in Zoersel werd vandaag een tijdlang ontruimd omwille van gasgeur. De brandweer kwam ter plaatse voor metingen. 

BREAKING

Vijftien wielertoeristen ten val in Gijzegem

GIJZEGEM - In Gijzegem zijn vandaag vijftien wielertoeristen ten val gekomen tijdens een rit met hun club. Meerdere ambulances en MUG diensten werden ter plaatse gestuurd.  

Bekijk meer gerelateerde artikels