Regio

Grootscheepse politie controle in Oost-Vlaanderen

OOST-VLAANDEREN - Tijdens de voorbije nacht werd een grote politiecontrole gehouden in de provincie Oost-Vlaanderen. Daarbij waren twintig politiezones betrokken.

Er werden 787 bestuurders gecontroleerd dit in het kader van de strijd tegen inbraken in woningen en voertuigen. Tijdens de controle werden vijf personen van hun vrijheid beroofd. Er werd ook 250 gram drugs in beslag genomen. Vijf wagens werden in beslag genomen omdat ze niet verzekerd waren en negentien bestuurders werden betrapt die onder invloed van alcohol of drugs waren. De politiezones kregen heel wat steun van de Federale Politie die de heli, honden en mensen van spoorweg- en scheepvaartpolitie hebben ingezet.       

Bron: Foto©Federale Politie/Lavinia Wouters

Bekijk Ook

BREAKING

Morgen zaterdag afscheid van oude tramstellen kusttram

OOSTENDE - Morgen wordt afscheid genomen van de oude tramstellen van de kusttram van De Lijn. Ze worden vervangen door de nieuwe Zeelijners. 

BREAKING

Vandaag start van Sente kermis in Sint-Laureins

SINT-LAUREINS -Het is dit weekend Sente kermis met een totaalprogramma. 

BREAKING

Nieuwe politiecombi voor politiezone BHT

BERINGEN - De politiezone BHT (Beringen, Ham en Tessenderlo) heeft een nieuwe politiecombi in gebruik genomen met het battenburgpatroon. 

BREAKING

De Lijn zal omrijden omwille van de werken in Boudewijnlaan in Brussel

BRUSSEL - Vanaf vandaag zullen de bussen van De Lijn een andere rijweg nemen richting Noordrand. Door de werken aan de Boudewijnlaan in Brussel lopen ze teveel hinder op.  

BREAKING

Aldi in Willebroek wordt heringericht

WILLEBROEK - De Aldi supermarkt in Willebroek zal morgen zaterdag om 16 uur de deuren sluiten voor een weekje sluiting voor een volledige herinrichting.  

BREAKING

Nu maandag gemeenteraad in Brugge

BRUGGE - Nu maandag 25 september komt de gemeenteraad van Brugge opnieuw bijeen. Op de agenda staan er 45 punten in open zitting. Verder zijn er 13 interpellaties van raadsleden voorzien. 

BREAKING

Sint-Michielskermis in Nieuwpoort start nu zaterdag

NIEUWPOORT - Nu zaterdag 23 september start de Sint-Michielskermis op de Markt in Nieuwpoort. De foor duurt tot en met woensdag 27 september.  

BREAKING

Komend weekend Kempisch Bierfestival in Geel

GEEL - In Geel is er komend weekend het Kempisch Bierfestival dat aan de 34e editie toe is. Er zijn tal van bieren te proeven van brouwerijen uit binnen- en buitenland. 

BREAKING

Morgen zaterdag start van kermis in Moorsele

MOORSELE - Op het Sint-Maartensplein in Moorsele start morgen zaterdag de kermis. De foor duurt tot en met maandag 25 september.   

BREAKING

Nu zondag starten drie vakbeurzen in Kortrijk Expo

KORTRIJK - Van zondag 24 tot en met woensdag 27 september zijn er in Kortrijk Expo drie vakbeurzen voor de voedingssector. Je kan er 350 exposanten vinden.   

Bekijk meer gerelateerde artikels