Brugge

Shoppen op zondag bij Nicky M Outlet

BRUGGE - In Brugge gaan je straks gaan shoppen want de Nicky M Outlet shop is de ganse dag open. Je kan er terecht van 10.30 tot 18 uur. 

De winkel aan de overkant van Nicky M is nog even gesloten tot 22 februari. Maar zo lang moet u niet wachten om een waardebon te kopen voor Valentijn want in de Outlet in de Vlamingstraat 21 worden de waardebonnen ook verkocht.  

Bron: Foto©Outlet Nicky M

Bekijk Ook

BREAKING

Stoofpotje van kalf op de lunch in Restaurant B-In

BRUGGE - In het Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan in Brugge kan je ook deze middag terug genieten van een heerlijke lunch.

BREAKING

Kantcentrum Brugge bestaat vijftig jaar

BRUGGE - Het Kantcentrum in Brugge bestaat dit jaar vijftig jaar. Alles is in 1970 gestart door toedoen van de Zusters Apostelinnen.

BREAKING

Afscheid van Rudy Van Nieuwenhuyse

BRUGGE - Op 79 jarige leeftijd is de gekende Bruggeling Rudy Van Nieuwenhuyse overleden. Hij was de stichter en organisator van de Dwars door Brugge loop die later in handen kwam van Golazo bij wie Rudy nog steeds meewerkte.

BREAKING

Authentieke Spaanse keuken in Brugge

BRUGGE - In Brugge kan je genieten van de authentieke Spaanse keuken bij Bodega Lorena's in de Loppemstraat (zijstraat van het Simon Stevinplein).

BREAKING

Horeca Totaal pakt uit met jobdag

BRUGGE - Horeca Totaal en Let's Work pakken op zaterdag 14 maart uit met een jobdag. Ze hebben tal van vacatures voor hun verschillende afdelingen. 

BREAKING

Indoor spelen bij minder weer in De Toverplaneet

BRUGGE - Het weer valt niet mee deze Krokusvakantie. Heel wat tweedeverblijvers zoeken dan ook naar indoor locaties om de dag door te brengen met de kinderen. Een aanrader is het indoor speelparadijs Toverplaneet aan de Legeweg in deelgemeente Sint-Andries.

BREAKING

Begijnhof Brugge lokt extra volk met de paaslelies

BRUGGE - In het Begijnhof in Brugge is het deze week drukker dan gewoonlijk. Heel wat mensen komen foto's maken van de paaslelies maar ook heel wat fotografen kiezen het als decor voor communie- en huwelijksfoto's.

BREAKING

Viswaterzooi op de lunch van Restaurant B-In in Brugge

BRUGGE - Van dinsdag tot en met vrijdag kan je in het Restaurant B-in op de site Oud Sint-Jan in Brugge genieten van een heerlijke lunch aan 17 euro.

BREAKING

Nog tot en met zondag foor op Marktplein in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Op het Marktplein in Zeebrugge is er nog tot en met zondag foor. Morgen verwachten ze extra volk met de carnavalsstoet.  

BREAKING

Containerverhuur Corneillie zoekt chauffeur met ervaring

BRUGGE - Het Brugse bedrijf Containerverhuur Corneillie zoekt een chauffeur met ervaring met rijbewijs CE om te rijden met vrachtwagen met aanhangwagen.

Bekijk meer gerelateerde artikels