Regio

Strenge controles in lage emissiezones in Gent en Antwerpen

ANTWERPEN/GENT - In Antwerpen en Gent kom je beter niet meer met een vervuilende wagen want je riskeert een boete om te rjden in de lage emissie zone.  

Dat brengt heel wat mensen in problemen. Ook voor de markhandelaars vormt dat een probleem. Vaak hebben ze wat oudere voertuigen op diesel die niet meer voldoen. Autoverhuur Meerschaert met vestigingen in Brugge, Damme en Assenede heeft daarvoor de oplossing. Met hun personenwagens en bestelwagens mag je binnen de LEZ zone rijden. Ontdek hun aanbod voertuigen via https://www.verhuurmeerschaert.be/nl/wagenpark?in_categorie=Minibussen&gclid=EAIaIQobChMIsrrLysjQ5wIVmed3Ch01dAafEAAYASAAEgK-I_D_BwE

Bron: Foto©Stad Gent

Bekijk Ook

BREAKING

Nog meer slecht weer de komende dagen

BELGIE - Het blijft ook nog de komende dagen slecht weer met heel wat regen en wind. Enkel vrijdag zou het een droge dag worden. 

BREAKING

Nu zaterdag start van de Carnavalsfoor in Tienen

TIENEN - In Tienen gaat nu zaterdag de carnavalsfoor van start op de Grote Markt. Er zullen 48 attracties te vinden zijn voor jong en oud.

BREAKING

Begijnhof Brugge nu op het mooist met paaslelies

BRUGGE - Door de zachte temperaturen van het voorbije weekend staan de paaslelies in het Brugse Begijnhof nu al open. De site is nu bijzonder mooi voor foto's.   

BREAKING

Komend weekend wordt opnieuw storm verwacht

BELGIE - De start van de Krokusvakantie gaat stormachtig worden. Zowel zaterdag als zondag wordt heel wat wind verwacht met de storm Ellen. 

BREAKING

Gaslek in Oostende

OOSTENDE - In Oostende is er deze namiddag een gaslek geweest in de Oesterbankstraat op de werf van de afgebroken hotelschool. Tijdens werken werd daar een gasleiding geraakt. 

BREAKING

Miet & Griet van de vissector

OOSTKAMP - In het Kasteeldomein de Cellen in Oostkamp was er zondag Miet & Griet van de Vlaamse Federatie van Vishandelaars en van Visgro. Het was een gezellig samenzijn voor mensen van de sector met tal van sprekers. 

BREAKING

Vijfde seizoen van Blind Getrouwd vanavond gestart

VLAANDEREN - Op de televisiezender VTM is vanavond het vijfde seizoen gestart van Blind Getrouwd. Het programma lokt steeds heel wat kijkers.

BREAKING

Appartementsbrand in Oostende

OOSTENDE - In de Sint-Amandsbergstraat in Oostende is brand uitgebroken in een appartement. De brandweer stuurde meteen groot materiaal ter plaatse.

BREAKING

Vlaams Minister Crevits voor het eerst grootmoeder

TORHOUT - Vlaams Minister Hilde Crevits uit Torhout is zondag voor het eerst grootmoeder geworden. Ze is bijzonder gelukkig met haar eerste kleinkind.

BREAKING

Heel wat stormschade in Aalst

AALST - In Aalst heeft de brandweer heel wat oproepen gekregen voor stormschade. Een aantal straten werden afgesloten voor het verkeer. 

Bekijk meer gerelateerde artikels