Regio

Oliebollen op uw feest de komende lente of zomer ?

WERVIK - Van uw feest kan je iets speciaals maken met het verwennen van uw gasten met een zak heerlijke oliebollen. Het Werviks Gebak vind je al meer dan 50 jaar op de kermis maar ze doen ook heel wat privé feesten.    

Ze komen met hun compact gebakkraam met personeel om de beste oliebollen te serveren. Er zijn tal van formules mogelijk. Alles is te bespreken. Neem alvast al een kijkje op hun website via https://oliebollenfeest.com/

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Inbraak in mobilhome in Oostende

OOSTENDE - In de Koopvaardijstraat in Oostende werd ingebroken in een mobilhome. Het voertuig werd volledig doorzocht. 

BREAKING

Hoornplein in Leuven in nieuw kleedje

LEUVEN - De stad Leuven heeft het Hoornplein in een nieuw kleedje gestopt. Het is een van de pleinen dat grondig aangepakt wordt.

BREAKING

N-VA Brugge pleit nu maandag voor huwelijken aan Minnewater

BRUGGE - De gemeenteraad van Brugge wordt nu maandag gehouden. Er zijn veertien interpellaties ingediend. Gemeenteraadslid Pol Van Den Driessche wil huwelijken mogelijk maken in open lucht. 

BREAKING

Uitslaande dakbrand in Eke-Nazareth

NAZARETH - De brandweer van de zone Centrum werd zaterdagnamiddag rond half vier opgeroepen voor een uitslaande dakbrand in Nazareth. 

BREAKING

Nieuwe MTB Schorreroute ingehuldigd in Oostende

OOSTENDE - In Oostende is vandaag de nieuwe Schorreroute voor mountainbikers geopend. Ze kunnen er kiezen tussen drie afstanden met 6-12 en 28 kilometer.

BREAKING

Slagerij Chris start met b&b Ereplatse in de polders

ZUIENKERKE - De slagerij Chris in Zuienkerke is gestart met een bed and breakfast d' Ereplatse. Het biedt plaats voor vier à vijf personen. Reserveren zal kunnen via Belvilla.

BREAKING

Op 1 februari start werken aan tramsporen in Antwerpen

ANTWERPEN - Aan de Belgiëlei in Antwerpen starten begin februari werken aan de tramsporen. De werken zullen duren tot in augustus. 

BREAKING

Twee aanhoudingen na drugsvangst

BREDENE/BRUGGE - De lokale politie van de zone Bredene De Haan heeft een mooie drugsvangst gedaan. Ze hielden huiszoekingen in Bredene en Brugge.

BREAKING

Nu ook lagere afdeling van basisschool de Triangel in quarantaine

SINT-ANDRIES - De stedelijk baisschool de Triangel sluit na de kleuterafdeling nu ook de lagere afdeling na enkele Corona besmettingen op school.

BREAKING

Vijftien Corona besmettingen met Zuid-Afrikaanse variant in Oostende

OOSTENDE - De crisiscel in Oostende heeft melding gekregen van vijftien Corona besmettingen van het Zuid-Afirkaanse variant. Ze werden vastgesteld in drie zorginstellingen. 

Bekijk meer gerelateerde artikels