Regio

Canavalsstoet Brugge start dit jaar op het Zand

BRUGGE - De carnavalsstoet in Brugge van zaterdag 7 maart kan door de rioleringswerken niet meer starten aan de Bargeweg zoals de voorbije jaren. Ze kunnen immers geen gebruik maken van de Katelijnestraat.

Dit jaar verzamelen de groepen op het Zand. De stoet zal dan wel een uur later vertrekken namelijk om 16 uur in plaats van om 15 uur. Intusen werd ook het parcours vast gelegd. De Brugse Karnaval Raad verwacht heel wat groepen. Er zijn twee nieuwe groepen uit Zeeuws-Vlaanderen. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Nog meer slecht weer de komende dagen

BELGIE - Het blijft ook nog de komende dagen slecht weer met heel wat regen en wind. Enkel vrijdag zou het een droge dag worden. 

BREAKING

Nu zaterdag start van de Carnavalsfoor in Tienen

TIENEN - In Tienen gaat nu zaterdag de carnavalsfoor van start op de Grote Markt. Er zullen 48 attracties te vinden zijn voor jong en oud.

BREAKING

Begijnhof Brugge nu op het mooist met paaslelies

BRUGGE - Door de zachte temperaturen van het voorbije weekend staan de paaslelies in het Brugse Begijnhof nu al open. De site is nu bijzonder mooi voor foto's.   

BREAKING

Komend weekend wordt opnieuw storm verwacht

BELGIE - De start van de Krokusvakantie gaat stormachtig worden. Zowel zaterdag als zondag wordt heel wat wind verwacht met de storm Ellen. 

BREAKING

Gaslek in Oostende

OOSTENDE - In Oostende is er deze namiddag een gaslek geweest in de Oesterbankstraat op de werf van de afgebroken hotelschool. Tijdens werken werd daar een gasleiding geraakt. 

BREAKING

Miet & Griet van de vissector

OOSTKAMP - In het Kasteeldomein de Cellen in Oostkamp was er zondag Miet & Griet van de Vlaamse Federatie van Vishandelaars en van Visgro. Het was een gezellig samenzijn voor mensen van de sector met tal van sprekers. 

BREAKING

Vijfde seizoen van Blind Getrouwd vanavond gestart

VLAANDEREN - Op de televisiezender VTM is vanavond het vijfde seizoen gestart van Blind Getrouwd. Het programma lokt steeds heel wat kijkers.

Bekijk meer gerelateerde artikels