Regio

Nieuwe Ellemila shop staat online

BELGIE - De online shop van Ellemila met damesmode zit in een nieuw kleedje. Je kan er nu meteen de nieuwste collectie ontdekken voor de lente en de zomer.

Sarah heeft de voorbije maanden haar klanten alleen maar zien groeien. Haar prijzen zijn bijzonder betaalbaar. Regelmatig zijn er ook mooie kortingen. Neem alvast een kijkje in de online shop via https://ellemillashop.com/   

Bron: Foto©Ellemila

Bekijk Ook

BREAKING

Nieuwe volkstuintjes voor Rustenburgwijk in Sint-Pieters

BRUGGE - In de Rustenburgwijk krijgen ze binnenkort volkstuintjes. Op Sint-Pieters kan je daar nu reeds voor terecht aan Duivekete en de Sint-Pietersmolenstraat. De vraag is groot want steeds meer mensen willen hun eigen groenten telen.  

BREAKING

Organisatoren Danshappening schenken 9.150 euro aan MUG Heli

BRUGGE/AARTRIJKE - De organisatoren van de Danshappening (eind november in zaal Jonkhove in Aartrijke met optreden van Frank Galan) hebben vandaag een cheque van 9.150 euro geschonken aan Dokter Nico Müller voor de werking van de MUG Heli.

BREAKING

Konijnen Wilma en Madelief op verwenvakantie naar kleuters in Assebroek

ASSEBROEK - De konijnen Wilma en Madelief van de Kinderboerderij de Zeven Torentjes zijn sinds vandaag op verwenvakantie naar de kleuterafdeling Sparrenhof van Olva afdeling Steenbrugge. 

BREAKING

Werken voor waterkering in Nieuwpoort gestart

NIEUWPOORT - In opdracht van het Agentschap van de Kust zijn vandaag de werken gestart voor de waterkering in Nieuwpoort. Die moet Nieupoort in de toekomst beschermen tegen overstromingen bij zware stormen. 

BREAKING

Nog meer slecht weer de komende dagen

BELGIE - Het blijft ook nog de komende dagen slecht weer met heel wat regen en wind. Enkel vrijdag zou het een droge dag worden. 

BREAKING

Nu zaterdag start van de Carnavalsfoor in Tienen

TIENEN - In Tienen gaat nu zaterdag de carnavalsfoor van start op de Grote Markt. Er zullen 48 attracties te vinden zijn voor jong en oud.

BREAKING

Begijnhof Brugge nu op het mooist met paaslelies

BRUGGE - Door de zachte temperaturen van het voorbije weekend staan de paaslelies in het Brugse Begijnhof nu al open. De site is nu bijzonder mooi voor foto's.   

BREAKING

Komend weekend wordt opnieuw storm verwacht

BELGIE - De start van de Krokusvakantie gaat stormachtig worden. Zowel zaterdag als zondag wordt heel wat wind verwacht met de storm Ellen. 

Bekijk meer gerelateerde artikels