Regio

Haarzeep in blok zorgt voor minder plastiek

NIEUWPOORT - Het bio kapsalon Attisch in Nieuwpoort Stad is al jaren een begrip. Isabelle heeft klanten uit alle hoeken van het land, dames die bewust zijn over de keuze van de producten. 

Zo kiest Isabelle al jaren voor het kleuren van de haren op basis van planten. Ze brengt nu ook haar eigen producten op de markt met onder meer haarzeep die zorgen voor minder plastiek shampooflessen. De zeep is ook gemaakt van natuurlijke producten. Het is ook een ideaal geschenk voor Pasen of voor Moederdag. Op zondag 29 maart vind je de zeep trouwens op de Nageba Festifair in Domein Groenhove in Torhout. Neem alvast een kijkje in de webshop via https://www.imbioenergetic.com/ 

Bron: Foto┬ęBiokapsalon Attisch

Bekijk Ook

BREAKING

Trein stopt niet in Brussel Schumann

BRUSSEL - Door en manifestatie stopt er vandaag geen tein in het station van Brussel Schuman. Er is een grote boerenbetoging bezig in Brussel.    

BREAKING

Nieuwe weeklunch in het Schuttershof in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - In het Schuttershof aan de Boogschutterslaan  in Sint-Kruis is er een  nieuwe weekunch aan 17 euro met een voor-en hoofdgerecht. 

BREAKING

MUG Heli opgeroepen voor dodelijk ongeval in Gent

GENT - In de Pantserschîpstraat in Gent zijn vandaag twee mannen overleden bij een ongeval waarbij ze aangereden werden door een personenwagen. De slachtoffers komen uit Lochristi. 

BREAKING

Club Brugge verliest met 1-2 tegen Anderlecht

BRUGGE - Club Brugge heeft de wedstrijd tegen Anderlecht van zondagnamiddag met 1-2 cijfers verloren. Ze staan tweede en derde in het klassement.   

BREAKING

Morgen boerenprotest in Brussel

BRUSSEL -Naar aanleiding van het stikstofakkoord gaan de boeren morgen maandag betogen. Er is een actie voorzien in Brussel naar aanleiding van de Europese top.  

BREAKING

Spoorlopers hinderden treinverkeer in Deinze

DEINZE - In Deinze hebben spoorlopers het treinverkeer verstoord. De machinisten werden meteen verwittigd om hun snelheid aan te passen.   

BREAKING

Vrouw uit Knokke-Heist aangereden bij oversteken N9 in Eeklo

EEKLO - Langs de N9 in Eeklo is het zaterdagavond tot een ongeval gekomen. Een voetgangster uit Knokke-Heist werd er aangereden door een personenwagen.   

BREAKING

Auto ramde bloembakken en terras in Wingene

WINGENE - Langs de Beernemsesteenweg in Wingene kwam het zaterdagavond tot een zwaar ongeval. Een wagen ramde de bloembakken en het terras van Gasthof Wildenburg.    

BREAKING

Willy Boy and Friends trad zaterdag op in Knokke

KNOKKE -HEIST - Willy Boy and Friends heeft zaterdagavond in Knokke een optreden verzorgd. Hij was te zien in de gekende horecaak Tracks en Travellers.  

BREAKING

Kust verwacht komende twee weken heel wat Waalse toeristen

KUST - De toeristische sector aan de kust verwacht de komende twee weken heel wat volk. De Krokusvakantie voor de Walen start nu pas. Ze zijn gedurende twee weken thuis. Er wordt dinsdag en woensdag heel wat zon verwacht aan de zee.  

Bekijk meer gerelateerde artikels