Kermis - Foren

Ook foorhouders hebben aandacht voor mensen in de zorg

BELGIE - Tal van foorhouders hebben op sociale media een bericht gepost dat ze gratis oliebollen schenken aan mensen die nu actief zijn in de zorg. Lezers kunnen personen in de zorg taggen.   

Ondanks de moeilijke periode voor de foorhouders die zonder inkomsten zitten denken ze aan de mensen aan de zorg en willen ze hen dan ook op deze wijze bedanken. Ook het Werviks Gebak draagt hun steentje bij. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Kappers en schoonheidssalons mogen terug open vanaf 26 april

BELGIE - Vanaf maandag 26 april mogen de kappers en schoonheidssalons terug open. Het Overlegcomité heeft het licht op groen gezet. Bij de meesten starten ze meteen al met de reservaties.  

BREAKING

Vanaf 26 april niet meer verplichte reservatie in niet essentiële winkels

BELGIE - Vanaf maandag 26 april moet er niet langer meer gereserveerd worden voor een aankoop in een niet essentiële winkel. In de modezaken zagen ze hun verkoop plots enorm dalen.

BREAKING

Horeca mag terrassen terug openen vanaf 8 mei

BRUGGE - Het Overlegcomité heeft vandaag beslist dat de horeca vanaf zaterdag 8 mei de terrassen mag openen. De horeca uitbaters kunnen blijven rekenen op hun vergoedingen van de overheid om het verlies te compenseren.  

BREAKING

Je kantoor inrichten? Let op deze punten!

 

BELGIE - De indeling en inrichting van je kantoor is ontzettend belangrijk. Om de optimale werkomstandigheden voor jou en je medewerkers te creëren is het van belang om aan een aantal factoren te denken. Je wilt natuurlijk een mooie inrichting, maar comfortabele werkplekken en een fijne werksfeer is wellicht zelfs het belangrijkst. Wat zijn de aandachtspunten bij het inrichten van je kantoor? We hebben de belangrijkste punten waarop je moet letten op een rijtje gezet.

 

 

BREAKING

1.442 kandidaten naar préselectie voor vervanging Klaasje bij K3

BELGIE/NEDERLAND - Studio 100 kreeg 22.690 kandidaturen binnen om Klaasje te vervangen binnen de groep K3. Maandag lanceerden de meisjes nog hun film op de Kinepolis on Tour drive in op de parking 3 van Plopsa De Panne. Nog de ganse paasvakantie is hun film te bekijken vanuit de wagen nu bioscopen niet open mogen.   

BREAKING

Zelftesters vanaf deze week bij apotheek

BELGIE - De apothekers zullen de komende week de eerste zelftesters geleverd krijgen. Ze zullen verkocht worden voor 8 euro. De testers zijn een hulp voor velen om te weten of ze besmet zijn.

BREAKING

Strooidiensten staan klaar voor komende nacht

BELGIE - Er worden de komende nacht nog winterse buien verwacht over gans het land. In de vooravond viel al smeltende sneeuw aan de kust. 

BREAKING

Vakbondsactie morgen zal voor hinder zorgen bij openbaar vervoer

BELGIE - De vakbonden houden morgen maandag een 24 uren staking in heel wat sectoren.

BREAKING

Drie weken lang dagelijks uittips

BELGIE - De komende drie weken mag u van ons terug tal van uittips verwachten. Wij bieden u leuke tips om volledig Coronaproof te doen met het eigen gezin.

Bekijk meer gerelateerde artikels