Regio

Strand van Zeebrugge enkel voor lokale bewoners

BRUGGE/ZEEBRUGGE - Bruggelingen mogen tijdens de Corona periode niet met het mooie weer een wandeling gaan maken op het strand van Zeebrugge. Ze blijven eigenlijk in eigen stad maar je mag geen auto nodig hebben voor de verplaatsing.

Burgemeester Dirk De fauw heeft daarin duidelijkheid geschept. Inwoners van Zeebrugge die er te voet naar toe kunnen mogen er wandelen. Minister De Crem wijst er ook op dat er een verbod komt op het maken van grote fietstochten van vele kikometers. Aanvankelijk was opgeroepen om verder te sporten en veel wielertoeristen reden hun kilometers dan ook alleen maar nu mag dat niet meer. Morgen zal het verbod opgenomen worden in de maatregelen van de Nationale Veiligheidsraad.    

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Stoomtreinfestival Maldegem verplaatst van begin mei tot eind augustus

MALDEGEM - Het Stoomcentrum van Maldegem heeft beslist om hun Stoomtreinfestival van begin mei af te lassen. Ze hebben gezocht naar een andere datum.

BREAKING

Geen Red Rock Rally dit jaar in Brugge

BRUGGE - In het Koningin Astridpark in Brugge zal er dit jaar op vrijdag 1 mei geen Red Rock Rally gehouden worden omwille van het Corona virus.

BREAKING

Mooie zonsondergang vanavond, komende dagen nog meer zon

BELGIE - Er was vanavond terug een mooie zonsondergang te bewonderen. Dominique trok voor een foto naar de Zuid Willemsvaart in Limburg.

BREAKING

Eind april geen Zythos Bierfestival in Leuven

LEUVEN - In Leuven wordt in het weekend van 25 en 26 april geen Zythos Bierfestival gehouden. Er hadden zich meer dan 100 brouwerijen aangemeld.

BREAKING

Handelspand te huur op interessante ligging

SINT-KRUIS - In Sint-Kruis is er een handelsruimte te huur op een zeer interessante ligging,; vlakbij het centrum. Na de Corona crisis biedt de relance heel wat mogelijkheden.

BREAKING

Brussels Airlines schrapt nu reeds alle vluchten tot 15 mei

BRUSSEL - De luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines schrapt nu reeds alle vluchten tot 15 mei. Met het Corona virus ziet het er niet uit dat mensen vlug terug naar het buitenland zullen willen.

BREAKING

Reeds acht doden door Corona virus in Woonzorgcentrum Westervier

SINT-KRUIS - In het woonzorgcentrum Westervier aan de Speelpleinlaan in Sint-Kruis zijn sinds 1 april al acht doden gevallen. Het gaat om bewoners die het Corona virus opgelopen hebben.  De verslagenheid bij directie en personeel is bijzonder groot.  

Bekijk meer gerelateerde artikels