Regio

Ook mensen van transport, supermarkten, afvalophaling, openbaar vervoer, voeding, apothekers verdienen een pluim

BELGIE - Tijdens deze Corona crisis hebben wij heel wat respect voor de mensen die nu nog aan de slag zijn en instaan voor transport van onze voeding, de mensen van de supermarkten, afvalophaling, openbaar vervoer, hulpdiensten, voeding en apothekers.

Ze verdienen allemaal een dikke pluim want het is voor allemaal nu hard werken. Zo wordt er gezorgd dat de winkels dagelijks opnieuw aangevuld zijn. Na het hamsteren moesten heel wat winkelrekken opnieuw aangevuld worden. Intussen staan alle producten al terug in de rekken. 

Bron: Foto©Guia Mazzoni

Bekijk Ook

BREAKING

Eind april geen Zythos Bierfestival in Leuven

LEUVEN - In Leuven wordt in het weekend van 25 en 26 april geen Zythos Bierfestival gehouden. Er hadden zich meer dan 100 brouwerijen aangemeld.

BREAKING

Handelspand te huur op interessante ligging

SINT-KRUIS - In Sint-Kruis is er een handelsruimte te huur op een zeer interessante ligging,; vlakbij het centrum. Na de Corona crisis biedt de relance heel wat mogelijkheden.

BREAKING

Brussels Airlines schrapt nu reeds alle vluchten tot 15 mei

BRUSSEL - De luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines schrapt nu reeds alle vluchten tot 15 mei. Met het Corona virus ziet het er niet uit dat mensen vlug terug naar het buitenland zullen willen.

BREAKING

Reeds acht doden door Corona virus in Woonzorgcentrum Westervier

SINT-KRUIS - In het woonzorgcentrum Westervier aan de Speelpleinlaan in Sint-Kruis zijn sinds 1 april al acht doden gevallen. Het gaat om bewoners die het Corona virus opgelopen hebben.  De verslagenheid bij directie en personeel is bijzonder groot.  

BREAKING

Ronde tegen Corona was bijzonder groot succes

VLAANDEREN - VTM pakte vandaag uit met de Ronde tegen Corona. De heli vloog van Antwerpen richting kust en via het binnenland terug naar Antwerpen.

BREAKING

Morgen Helden van Hier Corona

ANTWERPEN/HASSELT - Op VTM is er morgen avond om 21.45 uur Helden van Hier Corona. Het programma volgt tal van zorgverleners in de strijd tegen het Corona virus.

Bekijk meer gerelateerde artikels