Regio

Uitbater La Terrasse du Zoute in Knokke dankt de helden van de zorg

KNOKKE - Stefan Van Hollebeke, de uitbater van de gekende horecazaak La Terrasse du Zoute dankt de helden die momenteel actief zijn in de zorg in de strijd tegen het Corona virus. Aan de ramen van het gesloten restaurant hangt de boodschap.   

Er is ook meteen de booschap Blijf in uw kot. Hoe sneller het virus onder controle is, hoe sneller de horeca opnieuw kan hervatten en terug volk naar de kust kan komen. Er zijn in de zaak ook tal van schattige beertjes te vinden.

Bron: Foto©Diya Janssens

Bekijk Ook

BREAKING

Eind april geen Zythos Bierfestival in Leuven

LEUVEN - In Leuven wordt in het weekend van 25 en 26 april geen Zythos Bierfestival gehouden. Er hadden zich meer dan 100 brouwerijen aangemeld.

BREAKING

Handelspand te huur op interessante ligging

SINT-KRUIS - In Sint-Kruis is er een handelsruimte te huur op een zeer interessante ligging,; vlakbij het centrum. Na de Corona crisis biedt de relance heel wat mogelijkheden.

BREAKING

Brussels Airlines schrapt nu reeds alle vluchten tot 15 mei

BRUSSEL - De luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines schrapt nu reeds alle vluchten tot 15 mei. Met het Corona virus ziet het er niet uit dat mensen vlug terug naar het buitenland zullen willen.

BREAKING

Reeds acht doden door Corona virus in Woonzorgcentrum Westervier

SINT-KRUIS - In het woonzorgcentrum Westervier aan de Speelpleinlaan in Sint-Kruis zijn sinds 1 april al acht doden gevallen. Het gaat om bewoners die het Corona virus opgelopen hebben.  De verslagenheid bij directie en personeel is bijzonder groot.  

BREAKING

Ronde tegen Corona was bijzonder groot succes

VLAANDEREN - VTM pakte vandaag uit met de Ronde tegen Corona. De heli vloog van Antwerpen richting kust en via het binnenland terug naar Antwerpen.

BREAKING

Morgen Helden van Hier Corona

ANTWERPEN/HASSELT - Op VTM is er morgen avond om 21.45 uur Helden van Hier Corona. Het programma volgt tal van zorgverleners in de strijd tegen het Corona virus.

Bekijk meer gerelateerde artikels