Regio

Annick promoot haar producten van de markt nu op website

MALDEGEM - Annick Roels uit Maldegem mag nog niet meteen terug keren naar de markt. Demonstreerders standwerkers mogen de aandacht niet lokken omdat de marktgangers zich anders ophouden. Annick staat al jaren op de markt in Brugge aan de kant van de Zuidzandstraat.  

Annick zocht dan ook een oplossing om haar producten online te verkopen. Ze startte voor haar collega marktkramers de Facebookgroep Koop de markt maar ook met haar eigen website waar haar producten kunnen besteld worden voor aan huis levering. Het gaat om tanningproducten (die aan bod kwamen bij Gert Late Night) , lipstick, lashextender en oorbellen. Bestellen kan via de website https://bella-derme.com/nl/   

Bron: Foto©AR/Bella Derme

Bekijk Ook

BREAKING

De Panne laat strandbezoekers bubbel met touw afbakenen

DE PANNE - In De Panne laten ze de strandbezoekers de komende zomer hun bubbel afbakenen door middel van een touw. Die trouwen mogen van thuis meegebracht worden maar zullen ook verkocht worden in De Panne.   

BREAKING

Tsjokoreeto wil na jaar pauze terugkeren naar Brugge

BRUGGE - De zaakvoerder van Tsjokoreeto in de Stoofstraat heeft beslist om zijn zaak voor een jaar te sluiten. Hij wil terugkeren naar Brugge als alle toeristen terug zijn. 

BREAKING

Postpunt Chez Fernand in Brugge vanaf nu dinsdag terug open

BRUGGE - Steeds meer zaken in Brugge openen de deuren. Vanaf dinsdag 2 juni is ook het Postpunt Chez Fernand in de Breidelstraat terug open.

BREAKING

Vandaag zondagsmarkt in Zwevezele

ZWEVEZELE - In Zwevezele wordt vandaag terug zondagsmarkt gehouden op de parking aan de Tramstraat. Er zijn heel wat markthandelaars met verse voeding.

BREAKING

Terug op het water op het Donkmeer in Berlare

BERLARE - Sinds zaterdag kan je terug bootje varen op het Donkmeer in Berlare. Je kan een waterfiets, kano of roeiboot huren. 

BREAKING

Tuinen van Annevoie nu maandag terug open

ARDENNEN - Heel wat Belgen zullen de komende zomer vakantie nemen in eigen land waarbij de Ardennen heel wat volk verwachten. Ze hebben de toeirsten heel wat te bieden. 

Bekijk meer gerelateerde artikels