Regio

Brugge investeert in nieuwe picknickbanken

BRUGGE - Op 31 verschillende locaties in Groot-Brugge komen er 207 nieuwe picknickbanken. Die worden verdeeld over het centrum maar ook in de deelgemeenten. Ze moeten mensen uit de buurt of fietsers uitnodigen te komen genieten op één van de picinickbanken midden het groen en de natuur. 

Voor Zeebrugge alleen gaat het om 55 picknickbanken waarvan er enkele komen op het speelplein op het strand waar de kinderen zich kunnen uitleven bij de piratenboot. Burgemeester De fauw en schepen Van Volcem mochten vrijdag alvast genieten van de picknick aan de nieuwe banken op het einde van Zandtiende in Assebroek (bij het Veltembos).     

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Treinverkeer op spoorlijn 69 terug normaal na storing overweg

IEPER/KOMEN - Op de spoorlijn 69 tussen Ieper en Komen rijden de treinen terug normaal. Er was eerder vanmorgen een storing van een spoorwegovergang.

BREAKING

Noodnummer 1722 geactveerd voor wateroverlast

BELGIE - Er wordt vandaag heel wat regen voorspeld en daarom werd dan ook het noodnummer 1722 geactiveerd. Zo kan het nummer 100 en 112 vrij blijven voor andere dringende oproepen.  

BREAKING

Hinder bij MIVB door nationale stakingsdag

BRUSSEL - Door een nationale stakingsdag is er vandaag hinder op het openbaar vervoer in Brussel. Niet alle lijnen worden bediend.

BREAKING

Vandaag Brugse derby in Jan Breydelstadion

BRUGGE - In het Jan Breydelstadion in Brugge wordt vandaag om 18.15 uur de Brugse derby gespeeld tussen Club en Cercle Brugge. Er worden maar een beperkt aantal supporters toegelaten gezien de Corona maatregelen. 

BREAKING

Vandaag laatste dag van de binnenexpo 750 jaar Blankenberge

BLANKENBERGE - In de Meridiaan in Blankenberge kan je vandaag voor de laatste dag nog een bezoek brengen aan de expo rond 750 jaar Blankenberge.

BREAKING

Vandaag kermis in Sijsele

SIJSELE - Op het Lindenplein in Sijsele is er vandaag kermis. De foor wordt Corona proof gehouden. De optredens gaan dit jaar door in een feesttent waar het aantal bezoekers kan bijgehouden worden. Ze moesten immers vooraf registreren.  

BREAKING

Vanaf nu maandag moeten cafés in Brussel al om 23 uur dicht

BRUSSEL - In Brussel willen ze nog bijkomende maatregelen nemen in de strijd tegen de verdere Corona besmettingen. Vandaag werd beslist om de cafés en nachtwinkels reeds om 23 uur te sluiten, dus twee uur vroeger dan nu.

BREAKING

Morgen zondag kemiszondag in Varsenare

VARSENARE - In Varsenare is er morgen zondag kermiszondag. Vanaf 12 uur wordt het cenrum afgesloten voor de kermisstanden en de foorattracties. De foor wordt Corona proof gehouden. Er zijn een 20 tal attracties waaronder het eendjesspel Veerle en Redgy. 

BREAKING

Volgende week zondag jobdag bij de Marine

ZEEBRUGGE - In de Marinebasis van Zeebrugge wordt volgende week zondag een jobdag gehouden. De Marine zoekt immers heel wat nieuwe krachten. 

Bekijk meer gerelateerde artikels