Regio

Online talkshow Hotel Marcel vandaag gestart

OOSTENDE - De dienst toerisme van Oostende pakt uit met een online talkshow met Marcel Vanthilt die vanavond gestart is.

Marcel doet heel wat babbels en brengt Oostende in beeld waarbij de komende zomer aan bod komt. Ook in deze Corona tijden heeft Oostende heel wat te bieden.  

Bron: Foto©Stad Oostende

Bekijk Ook

BREAKING

Inbraak in mobilhome in Oostende

OOSTENDE - In de Koopvaardijstraat in Oostende werd ingebroken in een mobilhome. Het voertuig werd volledig doorzocht. 

BREAKING

Hoornplein in Leuven in nieuw kleedje

LEUVEN - De stad Leuven heeft het Hoornplein in een nieuw kleedje gestopt. Het is een van de pleinen dat grondig aangepakt wordt.

BREAKING

N-VA Brugge pleit nu maandag voor huwelijken aan Minnewater

BRUGGE - De gemeenteraad van Brugge wordt nu maandag gehouden. Er zijn veertien interpellaties ingediend. Gemeenteraadslid Pol Van Den Driessche wil huwelijken mogelijk maken in open lucht. 

BREAKING

Uitslaande dakbrand in Eke-Nazareth

NAZARETH - De brandweer van de zone Centrum werd zaterdagnamiddag rond half vier opgeroepen voor een uitslaande dakbrand in Nazareth. 

BREAKING

Nieuwe MTB Schorreroute ingehuldigd in Oostende

OOSTENDE - In Oostende is vandaag de nieuwe Schorreroute voor mountainbikers geopend. Ze kunnen er kiezen tussen drie afstanden met 6-12 en 28 kilometer.

BREAKING

Slagerij Chris start met b&b Ereplatse in de polders

ZUIENKERKE - De slagerij Chris in Zuienkerke is gestart met een bed and breakfast d' Ereplatse. Het biedt plaats voor vier à vijf personen. Reserveren zal kunnen via Belvilla.

BREAKING

Op 1 februari start werken aan tramsporen in Antwerpen

ANTWERPEN - Aan de Belgiëlei in Antwerpen starten begin februari werken aan de tramsporen. De werken zullen duren tot in augustus. 

BREAKING

Twee aanhoudingen na drugsvangst

BREDENE/BRUGGE - De lokale politie van de zone Bredene De Haan heeft een mooie drugsvangst gedaan. Ze hielden huiszoekingen in Bredene en Brugge.

Bekijk meer gerelateerde artikels