Regio

Vandaag aan zee te beleven

KUST - Ook vandaag zondag kan je aan de zee terug heel wat beleven. Wij bieden u dagelijks een overzicht.

Op zondag is er geen marktdag aan de kust. De dichtste markt is in de Brugse deelgemeente Sint-Michiels. In De Haan is er vandaag dag van de toerist. Daar kan je ook een expo rond hanen bezoeken. Nog in De Haan kan je naar het familiepark De Sierk. In Blankenberge en Middelkerke vind je een reuzenrad met uniek zicht over de kust. In Blankenberge is er de expo 75 jaar Suske en Wiske die op verschillende locaties gehouden wordt. In Oostende kan je naar het domein Raversijde, de Mercator bezoeken of één van de musea. In Oostduinkerke is er het Visserijmuseum. Op het meer van Sunparks kan je daar naar een heus waterparcours. In Damme kan je naar Peloezetoeren in de tuin van het Sint-Janshospitaal. In het Uilenspiegelstadje vind je tal van boekhandels maar ook gezellige horecazaken. In Knokke kan het Zwin bezoeken waar je de ooievaars maar nog heel wat andere vogels kan bewonderen. In Jabbeke vind je bij Lauretum een zomerbar met leuk terras.     

Bron: Foto©Frank Vergucht/Belgian Coast Beach & Cabins

Bekijk Ook

BREAKING

Regio Zeebrugge vanavond tijdlang zonder openbare verlichting

ZEEBRUGGE - De regio Zeebrugge zat vanavond een tijdlang zonder openbare verlichting. Bij Fluvius liepen enkele meldingen binnen. 

BREAKING

Treinen van en naar Sint-Niklaas lopen vertraging op

SINT-NIKLAAS  - De treinen van en naar Sint-Niklaas lopen momenteel vertraging op door een storing van een spoorwegovergang. 

BREAKING

Bouwbeurs in Eeklo van deze maand afgelast

EEKLO - Door de toename van de Corona besmettingen kan de geplande bouwbeurs in Eeklo niet doorgaan. De beurs was gepland omdat heel wat zaken actief in de bouw door de Corona lockdown moesten sluiten.

BREAKING

Alleen naar de wekelijkse marktdag in Roeselare

ROESELARE - In Roeselare is er elke week op dinsdagvoormiddag marktdag. De stad wijst er op dat de marktbezoekers alleen moeten shoppen. 

BREAKING

Groen licht voor Zomerkermis in Wervik

WERVIK - Het schepencollege van Wervik heeft het licht op groen gezet voor de Zomerkermis van vrijdag 14 tot en met dinsdag 18 augustus.

BREAKING

Al meer dan 100 processen verbaal voor niet dragen mondmasker

OOSTENDE - De politie Oostende is gestart met het uitschrijven van processen verbaal voor het niet of niet correect dragen van een mondmasker. Inspecteurs in burger hielden een controle op de Zeedijk maar ook in de horecazaken. 

BREAKING

Rommelmarkt in Beitem tijdelijk afgelast

ROESELARE - De stad Roeselare heeft een tijdelijk verbod gegeven voor de organisatie van de rommelmarkt in Beitem. Daar wordt wekelijks op zondag een grote rommelmarkt gehouden.

BREAKING

Sluis veilig - slechts één extra besmetting

SLUIS (ZEELAND) - In het Zeeuwse Sluis is alles wel degelijk veilig en toch staan ze volgens ons land in het oranje met gans Zeeland. Alles heef te maken met extra besmettingen in Goes aan de andere kant van de tunnel.     

BREAKING

Damesmode Ellemilla bestaat vijf jaar

VLAANDEREN - Reeds vijf jaar is Sarah uit het Limburgse Lommel bezig met haar Ellemilla shop waar je online heel wat stijlvolle mode kan bestellen. Ze doet het passie en liefde en leerde al heel wat dames in Vlaanderen haar webshop kennen.

BREAKING

Opnames hervatten van Mijn Keuken Mijn Restaurant

VLAANDEREN - In april moest VTM de opnames stil leggen van het programma Mijn Keuken Mijn Restaurant. De finalisten van het programma starten op zondag 9 augustus hun pop-up restaurants. 

Bekijk meer gerelateerde artikels