Regio

Morgen maandag aan zee te beleven

KUST - Ook morgen is er aan de kust terug heel wat te beleven. Je kan er naar de markt in Blankenberge en De Haan, dit in de voormiddag. Avondmarkt is er vanavond in Westende.    

Je kan ook naar de markt in het witte polderdorp Lissewege waar je langs kan lopen in tVaartje, een pop up kunstcentrum. In Damme, ook vlakbij de kust, kan je de toren beklimmen of het Uilenspiegelmuseum bezoeken. In Oostkerke-Damme kan je genieen van heerlijke paling bij de Siphon waar ze ook starten met een zomerbar.  In Oostende kan je naar Q Music die te vinden zijn aan het Maria Hendrikapark. Ze doen het dit jaar kleinschaliger. Nog in Oostende kan je zwemmen, bowlen of naar de bioscoop. In De Haan kan je terug naar de films in de bioscoop Rio. In Oostende en Nieuwpoort kan je met de kinderen naar de kinderboerderij. In Blankenberge is er de expo 75 jaar Suske en Wiske. De expo loopt op verschillende locaties. Indoor kan je naar het Sea Life. In Zeebrugge is er het maritieme themapark Seafront waar je ook he bootje kan nemen voor een rondvaart in de Zeebrugse haven. Een gelijkaardige havenrondvaart is er ook van de Rederij Seastar in Nieuwpoort. In Koksijde start vandaag een expo rond de luchtmacht waar je een blik achter de schermen krijgt.    

Bron: Foto©Frank Vergucht/Belgian Coast Beach & Cabins

Bekijk Ook

BREAKING

Druk op N49 - kalm op N31 richting binnenland

KUST - Heel wat toeristen zijn terug naar het binnenland na een weekendje kust. Op de N49 was het lang aanschuiven bij terugkeer uit Knokke. 

BREAKING

Gouverneur wil geen extra treinen meer naar de kust

KUST - De waarnemend gouverneur van West-Vlaanderen heeft na de problemen op de stranden van Blankenberge en Knokke de spoorwegen gevraagd om geen extra treinen meer in te leggen naar de kust. Ze stoort zich er aan dat de treinen voor 115% gevuld waren.   

BREAKING

Nieuwe cargomaatschappij kiest voor Oostende

OOSTENDE - De Luchthaven van Oostende heeft een nieuwe cargomaatschappij kunnen aantrekken. Het gaat om de Hong Chuan Group die zes maal per week vluchten plant op Oostende. 

BREAKING

Strandredders moesten jongetje en vader uit zee halen

MIDDELKERKE - Voor de kust van Middelkerke zijn deze namiddag een jongetje en zijn vader in problemen geraakt in zee. Zijn vader ging eerst het kind achter na maar raakte zelf in de problemen.  

BREAKING

Een avondje aan de Jachthaven in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Het is vandaag de ganse dag bijzonder warm geweest. Velen zullen vanavond dan ook nog wat afkoeling zoeken; Aan de jachthaven van Zeebrugge vind je nog de rust. Tegen dan zullen de strandgangers terug huiswaarts zijn. 

BREAKING

Bistro To Taste in Brugge pakt komende weken uit met tapa lounge

BRUGGE - Het terras van de Brugse horecazaak Bistro To Taste aan de Dudzelesteenweg in Brugge wordt de komende drie weken omgetoverd in een heuse cosy tapas lounge. Heel wat vaste klanten hebben intussen al de weg gevonden.

BREAKING

Werken in Oostkamp komende week

OOSTKAMP - Op twee plaatsen in de gemeente starten er deze week werken. In Moerbrugge zijn er werken in de Stationsstraat. Moerbrugge is bereikbaar via de Legeweg en dus niet vanuit Oostkamp.

Bekijk meer gerelateerde artikels