Gent

Volgende week woensdag start van foor in Gent

GENT - Van woensdag 15 tot en met zondag 26 juli wordt in Gent terug foor gehouden. Er worden 42 attracties verwacht. 

De forains zullen te vinden zijn op het Sint-Pietersplein. Je kan er onder meer de Popcorn Party vinden van de familie Van Herck.

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Komend weekend kermis in Beernem

BEERNEM - In Beernem is er komend weekend kermis. De kermis start nu vrijdag en duurt tot en met zondag. Er is geen avondmarkt dit jaar op de Rozenfeesten maar er zijn wel optredens.  

BREAKING

Vandaag Sint-Corneliuskermis in Passendale

PASSENDALE - In Passendale is er vandaag de Sint-Corneliuskermis waar je heel wat attracties kan vinden voor jong en oud.  

BREAKING

Niet langer meer reserveren op de foor in Hasselt

HASSELT - De stad Hasselt stapt af van het reservatiesysteem voor de kermis. De attracties staan in vijf verschillende zones. Je moest bij de start van de foor reserveren per zone en dit in tijdsblokken. Nu wordt het aantal foorgangers geteld per zone. 

BREAKING

Dit weekend kermis in Harelbeke

HARELBEKE - In Harelbeke gaat vanavond de jaarlijkse kermis van start, dit onder Corona maatregelen. Er werd gekozen voor een nieuwe site, namelijk de parking van het Forestierstadion. 

BREAKING

Dit weekend kermis in Eernegem

EERNEGEM - Dit weekend is er kermis in Eernegem. De foor komt maar de avondmarkt en de optredens zijn afgelast. 

BREAKING

Nu zaterdag start van de kermis in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - In de Brugse deelgemeente Sint-Kruis start nu zaterdag de jaarlijkse kermis. Die wordt Corona proof gehouden met een aparte in- en uitgang. Er zijn attracties op beide parkings aan de kerk.  

BREAKING

Een dode bij uitslaande brand in Gent

GENT - De brandweer werd vanavond opgeroepen naar de Kongostraat in Gent, dit voor een uitslaande appartementsbrand.

BREAKING

Vlaams Minister en burgemeester naar de foor in Wijnendale Torhout

TORHOUT - Vlaams Minister Hilde Crevits en burgemeester Kristof Audenaert trokken deze namiddag naar de foor in Wijnendale-Torhout. Ze ging haar steun betuigen aan de foorreizigers voor wie ze opkomt. Ze roept dan nogmaals steden en gemeenten op om de kermissen op een veilige manier te laten doorgaan.  

BREAKING

Morgen Open Monumentendag: flaneren langs groen Gent

GENT - Morgen zondag is het Open Monumentendag. In Gent kan je flaneren in het groen met aandacht voor heel wat bijzondere plaatsen. 

BREAKING

Geen Baby Days begin oktober in Gent

GENT - De beurs Baby Days die gepland was op 3 en 4 oktober in Flanders Expo in Gent zal niet doorgaan omwille van de Corona maatregelen.  

Bekijk meer gerelateerde artikels