Ichtegem

Groen licht voor kermis in Eernegem

EERNEGEM - De gemeente Ichtegem heeft het licht op groen gezet voor de kermis van Eernegem; Die kermis start op vrijdag 18 september en duurt tot en met woensdag 23 september. 

Op zaterdag is er tevens ook koers voor eliterenners zonder contract en beloften, dit om 15 uur.

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Controles op fietsverlichting vanmorgen

ICHTEGEM/JABBEKE/TORHOUT - De lokale politie van de zone Kouter heeft vanmorgen een controle gehouden op de fietsverlichting. Er werden heel wat fietsers gecontroleerd.  

BREAKING

Morgen opening van de nieuwe Aldi in Eernegem

EERNEGEM - In Eernegem opent morgen woensdag om 8.30 uur de nieuwe Aldi supermarkt. De winkel is 800 vierkante meter groter dan de vorige. 

BREAKING

Vrouw raakte zwaar gewond bij ongeval in Ichtegem

ICHTEGEM - Aan de Kapelleweg in Ichtegem is het maandag tot een zwaar verkeersongeval gekomen tussen een pesonenwagen en een fietsster. Een 56 jarige vrouw uit Ichtegem raakte zwaar gewond. 

BREAKING

Gemeenteschool Eernegem blijft volgende week dicht

EERNEGEM - De gemeentelijke school Mozaïek in Eernegem gaat volgende week een ganse week dicht na een Corona besmetting op school.

BREAKING

Oktoberfoor in Oostende moet op zondagavond sluiten

OOSTENDE - De nieuwe Corona maatregelen hebben heel wat gevolgen. Zo moet ook de Oktoberfoor nu zondagavond al dicht in Oostende. De beslissing werd genomen door de Crisiscel van de stad Oostende. 

BREAKING

Groen licht voor herfstfoor komend weekend

KNOKKE HEIST - De gemeente Knokke-Heist heeft het licht op groen gezet voor de herfstfoor op het Verweeplein. De foor start morgen vrijdag en duurt tot en met maandag.  

BREAKING

Geen jaarmarkt in Assenede, wel winterkermis

ASSENEDE - In Assenede zal er dit jaar geen jaarmarkt gehouden worden. Die was voorzien voor volgende week dinsdag. Door de stijging van het aantal Corona besmettingen wil de gemeente dat nu annuleren. 

Bekijk meer gerelateerde artikels