Regio

Nu zondag geen Brugse Kaasmarkt

BRUGGE - Nu zondag 6 september was de Brugse kaasmarkt gepland op het Zand. Omille van Corona maatregelen gaat die markt niet door. 

De kaamarkt trekt jaarljks vele duizenden bezoekers. Vorig jaar werd gekozen voor een nieuwe opstelling zodat de bezoekers vlotter bij de kramen geraken voor hun aankopen. Er zijn telkens heel wat kaassoorten te koop. De volgende kaasmarkt is gepland in september 2021.  

Bron: Foto©Linda Schamps

Bekijk Ook

BREAKING

Bar Bistrol kiest voor herbruikbare Billie Cups voor take away

OOSTENDE - De Bar Bistrol blijft verder leven op het Leopold I plein in Oostende. Charlott'e en Bruce willen het werk van Roland die er dertig jaar actief was, verder zetten. 

BREAKING

Nu dinsdag aftrap Internationale Museumdag in Gent

GENT -Het is nu dinsdag 18 mei internationale museumdag. De aftrap wordt gegeven voor Vlaams Minister Diependaele. Hij trekt daarvoor naar Gent.

BREAKING

Trekking eindejaarsactie Sluis pas nu door Corona

SLUIS - De eindejaarsactie in het grensstadje Sluis liep vandaag pas af. Tot vrijdag werden er nog loten gegeven bij de handelaars. Door de Coronalockdown werd de trekking uitgesteld.

BREAKING

Nu op meer plaatsen zonnepanelen mogelijk in Lissewege

LISSEWEGE - In Lissewege zijn er in de toekomst op meer plaatsen zonnepanelen mogelijk. Het dorp werd opgedeeld in zones. Op een kaartje is nu snel te vinden waar het mogelijk is.  

BREAKING

Klokken luiden vandaag voor Nepomucenus

BRUGGE - In Brugge zullen vanavond een aantal kerkklokken een half uur lang luiden vanaf 19.30 uur. De klokken zullen in de ganse wereld simultaan luiden. 

BREAKING

Nieuw in Koolskamp: Tropicplant

KOOLSKAMP - In de Lichterveldsestraat in Koolskamp-Ardooie is Tropicplant van start gegaan. De zaak is telkens open van woensdag tot en met zondag in de namiddag, dit vanaf 13.30 uur. 

BREAKING

Flink onweer zet straten blank

VLAANDEREN - Op tal van plaatsen was er vrijdagavond een flink onweer. De brandweer had de handen vol voor het pompen van water in ondergelopen straten.

BREAKING

Opknapbeurt voor Kasteel van Moerkerke

MOERKERKE - Vlaams Minister Diependaele trekt een premie van 56.419 euro uit voor opknapwerken aan het Kasteel van Moerkerke.

Bekijk meer gerelateerde artikels