Regio

Cyclocross in Ruddervoorde dit jaar zonder publiek

RUDDERVOORDE - In Ruddervoorde zal de Telenet Superprestige Cyclocross dit jaar gehouden worden zonder publiek. Omdat het niet Corona proof kan georganiseerd worden beslisten de organisatoren om op 24 oktober niemand toe te laten.     

De wedstrijd wordt gereden op de site Pyfferoen in Baliebrugge-Ruddervoorde. De cyclocross zal live uitgezonden worden op televisie. 

Bron: Foto©Pixabay

Bekijk Ook

BREAKING

Haven Zeebrugge zag volume vorig jaar met 3% groeien

ZEEBRUGGE - De haven van Zeebruge is vorig jaar met 3% gegroied in volume. Ze haalden 47 miljoen ton.

BREAKING

Eerstelijnszone Mechelen-Katelijne kiest voor Nekkerhal

MECHELEN/SINT KATELIJNE WAVER - De Eerstelijnszone Mechelen- Katelijne hebben de locatie gekozen voor het vaccineren van de bevolking tegen het Corona virus. 

BREAKING

Dit weekend geen treinen tussen Lichtervelde en Kortrijk

KORTRIJK/LICHTERVELDE - Er zullen dit weekend geen treinen rijden tussen Kortrijk en Lichtervelde. Infrabel heeft werken gepland aan de sporen.

BREAKING

Strooidiensten zijn klaar

VLAANDEREN - De strooidiensten zijn klaar voor deze nacht maar ook voor de sneeuw die over dag zal vallen. In het westen zou het vanaf de middag gaan sneeuwen. 

BREAKING

Wingene zet tractor in om fietspaden sneeuwvrij te houden

WINGENE - De gemeente Wingene heeft 95.000 euro geïnvesteerd voor het sneeuwvrij maken van fietspaden. Die worden nu gestrooid met pekel die een betere werking heeft.

BREAKING

Bergwijkbrug in Merelbeke wordt pas volgend weekend afgebroken

MERELBEKE - Dit weekend waren er werken gepland voor de afbraak van de Bergwijkbrug in Merelbeke. Deze grote werken worden uitgesteld met een week en zijn nu gepland volgend weekend.  

BREAKING

Nieuwe Welzijnscampus voor Geel

GEEL - De komende weken starten de bouwwerken voor een nieuwe welzijnscampus in Geel. Die zal gerealiseerd worden op de site van Den Echo aan de Diestseweg.

BREAKING

Verkeershinder na ongeval aan de Kruispoort

BRUGGE - Aan de Kruispoort in Brugge deed zich deze namiddag om 16 uur een ongeval voor waarbij op de Ring meerdere wagens met elkaar in aanrijding kwamen.  

BREAKING

Oostrozebeke zoekt markthandelaar met vlees en vleeswaren

OOSTROZEBEKE - In Oostrozebeke wordt wekelijks op vrijdagvoormiddag marktdag gehouden op het Gemeenteplein. Er is een ruim aanbod. Nu hebben ze een plaats vrij voor een extra marktkramer. 

BREAKING

Peters en meters gezocht voor ruiter- en menroutes Groene Gordel

VLAAMS BRABANT - Toerisme Vlaams Brabant zoekt naar peters en meters voor de ruiter- en menroutes in de Groene Godel. De routes strekken zich uit in de regio Asse Vilvoorde. 

Bekijk meer gerelateerde artikels