Regio

Komend weekend kermis in Ruddervoorde

RUDDERVOORDE - Komend weekend is er kermis in Ruddervoorde met attracties op het Sint-Elooisplein.

Op kermiszondag is er heel wat randanimatie met onder meer de rommelmarkt in de Sportstraat, oliebollenbak van de vzw Thope met de bar van de scouts op het Hofplein, straatanimatie en als afsluiter zondagavond een optreden van Michael Lanzo. Bij slecht weer gaat het optreden door in zaal Ridefort. Op de kermis vind je onder meer het schietkraam Tir Stef maar ook de kindermolen Route 66. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Groot scherm op terras Filou Sportsbar in Oostende

OOSTENDE - Vlakbij KVO en BCO heeft de Filou Sportsbar terug de deuren geopend. Het terras wordt een heus EK dorp.  

BREAKING

Volgend weekend braderie in Maldegem

MALDEGEM - In Maldegem wordt volgend weekend braderie gehouden. Van 17 tot en met 20 juni kan je bij de handelaars genieten van mooie kortingen en van outlet aanbiedingen.  

BREAKING

Assebroek rouwt om overlijden Hamed

ASSEBROEK - Heel wat Assebroekenaars reageren verslagen op het nieuws over het plotse overlijden van Hamed Fatir. Hij runde zijn zaak Pitta Effes op het Gaston Roelandtsplein. 

BREAKING

Spoorwegovergang Lissewege minder lang dicht

LISSEWEGE - De spoorwegovergang in Lissewege zal in de toekomst minder lang dicht blijven. Dat heeft Minister Gilkinet geantwoord op vraag van het Brugse Kamerlid Jasper Pillen.   

BREAKING

MIVB supportert voor de Rode Duivels

BRUSSEL - De MIVB supportert mee voor de Rode Duvels die vanaf morgen in actie komen. Twee bussen werden omgetoverd in de driekleur.  

BREAKING

Nieuwe Facebook groep Sint-Kruis Leeft

SINT-KRUIS - In Sint-Kruis werd enkele weken terug de nieuwe Facebookgroep Sint-Kruis Leeft gelanceerd. Het initiatief gaat uit van drie vrouwelijke ondernemers die actief zijn in het Winkelcentrum aan de Moerkerkesteenweg.  

BREAKING

De kogel is door de kerk: Slagerij Vandecasteele overgenomen

SINT-KRUIS - De gekende slagerij Vandecasteele aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis komt in nieuwe handen. Jan en Claudine geven de fakkel door aan Jeroen Colpaert en Bieke Taveirne.   

BREAKING

Nu zondag terug eerste vaart bij Rederij Sestar

NIEUWPOORT - De Rederij Seastar is al meer dan dertig jaar een begrip aan de kust. Met hun twee schepen bieden ze havenrondvaarten aan of op de Ijzer richting Diksmuide. 

BREAKING

Braderieweekend in Sijsele

SIJSELE - In Sijsele wordt dit weekend braderie gehouden door de handelaars. Ze bieden de klanten van vandaag tot en met zondag flinke kortingen.

Bekijk meer gerelateerde artikels