Regio

TUI plant voor herfstvakantie vluchten naar Griekenland en Spanje

BELGIE - Bij touroperator TUI volgen ze de Corna stiuatie op de voet zodat ze telkens snel kunnen schakelen en andere bestemmingen kunnen promoten.

Tijdens de komende herfstvakantie zullen ze extra vliegen op Rhodos en Heraklion in Griekenland en op Lanzarote en Alicante in Spanje. In die Spaanse regio's kleurt het nu oranje.

Bron: Foto©TUI Fly

Bekijk Ook

BREAKING

Al druk in Blankenberge

BLANKENBERGE - Het is nu al druk in Blankenberge. Velen willen aan de kust genieten van de zon. 

BREAKING

Nog tot en met morgen Sinksenkermis in Roeselare

ROESELARE - Nog tot en met morgen maandag is er Sinksenkermis op het Stationsplein in Roeselare met attracties voor jong en oud. 

BREAKING

Park Steevens wordt op 16 juni officieel geopend

SINT-KRUIS - Het Park Steevens aan het einde van Zandtiende is een aanwinst voor Sint-Kruis. Het zal een ontmoetingsplaats worden aan de rand van het Veltembos midden in het groen en de natuur. Al heel wat streekgenoten trokken naar het Park Steevens.       

BREAKING

Herdenking Operatie Ramrod in Sint-Michiels

SINT-MICHIELS - In Sint-Michiels werd zaterdag de Opeatie Ramrod herdacht. De geallieerden hadden op 28 mei 1944 een luchtaanval uitgevoerd op het kasteel Ter Linden. Daarbij kwamen heel wat burgers die in de buurt waren om het leven. 

BREAKING

Archeologische vondsten op site Brusk in Brugge

BRUGGE - In Brugge werden archeologische vondsten gedaan op site van  Brusk waar het nieuwe museum komt.    

BREAKING

Nieuw materiaal voor duikteam Brandweerzone Antwerpen

ANTWERPEN - In Antwerpen heeft het duikteam van de Brandweerzone nieuw materiaal. Burgemeester De Wever kon het nieuwe materiaal bewonderen tijdens een duikoefening.      

BREAKING

Druk aan de kust in Blankenberge, Oostende en Westende

KUST - Volgens de druktebarometer van Westtoer is het momenteel druk aan de kust in drie verschillende badplaatsen, Het gaat om de badplaatsen Blankenberge, Oostende en Westende. 

BREAKING

Nieuwe weeklunch bij Breydel De Coninc

BRUGGE - Er is terug een nieuwe weeklunch tot en met dinsdag 30 mei in het Restaurant Breydel De Coninc in de Breidelstraat in Brugge.   

BREAKING

Brugge terug op kleine scherm

BRUGGE - Brugge was vrijdag terug op het kleine schem te zien, dit in het weerbericht op de regionale televisie zender Focus televisie.  

BREAKING

Op 15 juni doet Baloise Belgium Tour Knokke aan

KNOKKE-HEIST - Van 14 tot 18 juni zal de Baloise Belgium gereden worden. De koers zal ook dit jaar terug Knokke aandoen met de aankomst op donderdag 15 juni.  

Bekijk meer gerelateerde artikels