Regio

Driegangenmenu met kreeft en fazant voor 33 euro in Brugge

BRUGGE - Het Brugse restaurant Breydel Deconinc in de Breidelstraat in Brugge pakt nu donderdag en vrijdag uit met een menu met drie gangen aan 33 euro. Het menu wordt zowel over de middag als 's avonds geserveerd. 

Het driegangenmenu aan 33 euro bestaat uit een voorgerecht met kreef Belle Vue of in de look, als hoofdgerecht fazant en een lekker dessert. Reserveren kan via 050 33 97 46. U kan ook steeds uw oesters of kreeft telefonisch bestellen en afhalen in de zaak. Ook voor de eindejaarsfeesten zal er terug take away service zijn.  

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Gouverneur West-Vlaanderen teruggefloten door Vlaams Minister Dalle

WEST-VLAANDEREN - Met de nieuwe Corona besmettingen met het Britse variant nam de gouverneur van West-Vlaanderen maandagnamiddag de beslissing om alle activiteiten voor min 12 jarigen te verbieden.

BREAKING

231 miljoen ton goederen in Antwerpse haven

ANTWERPEN - In de haven van Antwerpen werden het voorbije jaar 231 miljoen ton goederen verhandeld. Dat was 3,1 % minder in vergelijking met vorig jaar.  

BREAKING

Vandaag marktdag in Roeselare

ROESELARE - In Roeselare zijn de wekelijkse marktdagen al jaren een begrip. Er is een ruim aanbod op de markt met meer dan 100 markthandelaars. 

BREAKING

Werken voor heraanleg N70 in Melsele zijn maandag gestart

MELSELE - Het Agentschap Wegen en Verkeer is gestart met de werken voor de heraanleg van de N70 in Melsele. Er moeten rioleringswerken uitgevoerd worden maar ook de rijweg wordt vernieuwd.

BREAKING

Ook in het UZ Gent is vaccineren gestart

GENT - Ook in het UZ Gent is het vaccineren van het personeel gestart. Het personeel van de Covid afdeling kwamen als eersten aan de beurt.   

BREAKING

Zware brand bij Bozar in Brussel

BRUSSEL - Bij Bozar in Brussel is maandagnamiddag brand uitgebroken. De brandweer werd rond 16.15 uur opgeroepen. De brandweer had pas rond 19 uur de brand onder controle.     

BREAKING

Vaccinaties voor personeel AZ Sint-Jan in Brugge

BRUGGE - Na de woonzorgcentra zijn nu het ziekenhuispersoneel aan de beurt voor de vaccinaties tegen het Corona virus.

BREAKING

Diksmuide sluit woonzorgcentra voor bezoek tot eind deze maand

DIKSMUIDE - De burgemeester van Diksmuide heeft beslist om het bezoek te verbieden aan de woonzorgcentra in de boterstad. De maatregel duurt tot en met 31 januari.  

BREAKING

Al 400 vrijwilligers voor vaccinatiecampagne in Oostende

OOSTENDE - In Oostende hebben zich al 400 vrijwilligers gemeld voor de vaccinatiecampagne in het Kursaal. Alle Oostendenaars zullen vanaf de maand maart uitgenodigd worden voor het vaccin. 

Bekijk meer gerelateerde artikels